Aangenomen

Ik kan met blijdschap melden dat mijn trial afgelopen donderdag goed is verlopen en dat ik het baantje gekregen heb. Ik werk nu bij Speight’s Ale House achter de bar en in het restaurant als serveerster. Weer eens wat anders! De eigenaar van het restaurant is een voormalig ‘All Black’. Daar zal ik even wat meer licht op schijnen… Wat Oranje is voor Nederland, zijn de All Blacks voor Nieuw Zeeland, alleen is rugby sport nummer 1 hier ipv voetbal. Alles is rugby, alles is All blacks, alle All Blacks zijn breed en gespierd… (niet verkeerd!). Best een eer dus om voor een voormalig speler te werken! En voor zover ik dat nu al kan zeggen, heb ik ook erg leuke collega’s.

Gister was mijn eerste ‘solo’ shift, ging aardig, maar ik ben wel bijna onderuit gegaan, ik liep met lege glazen en gleed uit over wat water op de vloer. Gelukkig viel ik niet lang uit, maar half tegen een stoel aan, niet echt prettig, maar geen kapotte glazen…

3 reacties

 1. hihihi sorry ik krijg toch een beetje beeld van een Ingeborg die bijna onderuit gaat 🙂
  Mooi dat je weer een baantje hebt bij een mnooie man??
  foto’s wij willen foto’s. :p

 2. Ha die Ingeborg, eindelijk weer bericht van bijna down under!! Knuffelen met een theepot geeft mij visioenen, zo heb ik een keer met een muur geknuffeld…omdat ik dacht dat de deur op die plek zat…niet dus. Dit was na een wedstrijdje Tequila slammer drinken op Kreta…wat ik overigens wel heb gewonnen.

  Klinkt leuk, je nieuwe job, heb je ook foto’s van je breedgespierde baas?
  Succes en kijk uit voor natte vloeren…
  Dikke Knuz van Margriet X.

 3. Net als Margriet wacht ik ook op een foto van je baas!
  Ons even lekker maken en niets laten zien, dat kan niet!!! Wij wachten geduldig!!! Breedsgeschouderd, mmmm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief