Reizende Boeken

Normaal gesproken krijgen we hier in het hostel de post en de krant, maar van de week lagen er ook twee boeken op de trap (het hostel is op de eerste verdieping) en de bedoeling hiervan is dat je het boek leest, en weer ergens anders achterlaat zodat andere mensen ze ook kunnen lezen. Er is zelfs een hele website waar je kunt aangeven waar je het boek gevonden hebt en wat je ervan vond. Eén van de boeken was ‘Girl With A Pearl Earring’. Dit boek gaat over een werkster Griet die in het huis van Johannes Vermeer werkt in Delft (1664). Er is ook een film van met Scarlett Johansson in de hoofdrol, maar die heb ik nog niet gezien. Omdat het over Nederland gaat, leek het me leuk om dit boek te lezen. Ben gister begonnen en nu ben ik op de helft, het is erg leuk om midden in een engelse tekst woorden te lezen als ‘stuiver’ en namen als Griet, Pieter en Johannes.

Donderdag zijn we met een aantal uit het hostel ook wat wezen drinken, eerst hier in het hostel en daarna zijn we naar een club geweest. Ik had beter niet mee kunnen doen met het drinkspelletje, want ik was al aardig teut voordat we bij die club waren. en de volgende dag heb ik een paar keer de porseleinen pot geknuffeld…

Ik heb ook een baantje gevonden in een pub, hier om de hoek. ik heb nu 4 trainingen gehad en aankomende donderdag heb ik mijn ’trial’ (moet ik laten zien of ik genoeg geleerd heb) en als die goed gaat word ik aangenomen. Fingers crossed…

4 reacties

 1. HOY INGEBORG LEUK WEER IETS VAN JE HOREN JE MOET NIET MET DE PORSELEINEN POT GAAN KNUFFELEN DAQT IS NIET ZO LEUK NEEM EEN GLAS MELK DAN GEBEURT ER NIETS MAAR DAAR HOU JE NIETZO VAN DENK IK BIJ ONS IS ALLES GOED OPA LOOPT ALLEEN WAT MINDER GOED VERDER GAAT HET GOED VEEL WERK PLEZIER EN LIEFS VAN OPA EN OMA DOEIIIIIIIIIIIIIII

 2. Gaat je lukken Ingeborg! Wat een leuk idee van zo’n boek! Volgende keer zou ik als ik jou was iets anders gaan knuffelen!!!

 3. Hoi Nicht,
  ikgahetweer proberen om wat te versturen .
  wat leuk dat je daar boeken vindt van vermeer.
  ook de kroegen zijn gezellig, lees ik dat baantje zal ook wel lukken.
  gaaf dat je het zo naar je zin hebt en veel meemaakt. ga zo door,
  we missen je lach en humor wel of om ff te geiten .
  Ik lees wel alles ,maar reageren gaat trag alvast gefeliciteerd .veel lieve groetjes ons
  riek en kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief