St Patricks Day

Vandaag St. Patricksday, blijkbaar echt een happening hier in Nieuw Zeeland. Ik heb vandaag wat door de stad gelopen, ben bij een Ierse pub naar binnen gegaan en alles en iedereen was groen… Erg gezellig, er was ook een bandje die wat muziek speelde. Het deed me denken aan Koninginnedag. Koninginnedag is wel 10x beter, maar het kwam in de buurt!

’s Avonds hebben we eerst een drankje bij het hostel gedronken (niet ín het hostel, want er is een ‘no drinking’ regel, dat houdt het schorrie morrie buiten de deur) en daarna zijn we met een aantal wezen stappen en dat was ook supergezellig! Als eerste zijn we naar Shananigans geweest, maar daar stond je nu als sardientjes op elkaar, dus door naar de volgende club. Uiteindelijk zijn we bij Axcess terecht gekomen, leuke club met live-muziek, hardrock, maar ze deden ook een vet goeie versie van Bohemian Rhapsody deden! Gelukkig was Hélène er ook, dus we hebben weer voluit meegezongen! Ik had geen tijd om een filmpje te maken van Bohemian Rhapsody, dus jullie moeten het met een ander filmpje doen…

8 reacties

 1. Ha die Ingeborg, ben ik een keer de eerste reactie op je nieuwe mail, ook leuk…vooral omdat ik maar een paar keer per week op de compu zit.
  Leuk he, St. Patrick’s day, dat is voor de Ieren inderdaad net zoiets als Konninginnendag bij ons, iedereen in Ierland gaat de straat op, veel raken lam en buiten Ierland wordt het door alle Ieren uitbundig gevierd in de Pub’s…hier ook. Het is dat Herbert ziek was en ik herstellde van een oorontsteking, anders waren wij ook even een pint en voor mij een kopje thee gaan halen in de Ierse Pub hier.
  Dit hele weekend schijnt de zon al, wat een weelde!!! ’s Nachts nog wat nachtvorst, maar overdag errug lekker!
  Morgenavond gaan Lies, Alma en w.s Simone en ik naar de film Gooische Vrouwen, draait ‘ie ook al in NZ???!!!!?
  Lekker een feel good movie, ik heb de serie ook gevolgd, dus ik zit er helemaal in.
  Oh ja, we hebben je kaart ontvangen, leukie!
  Nou, ga vooral door met genieten, Knuz Margriet XXX

 2. Ja we gaan vanavond naar Gooise vrouwen! Let op, ze zijn in PARIJS! Gezellig! Het hele weekend lekker weer, meteen weer prutten in de tuin, viooltjes en wat bodembedekkers in de tuin gezet. Na anderhalf uur was alles weer netjes, heeft zo zijn voordeel een tuin hebben die net zo groot is als een postzegel! Je moeder is vast “ietsje” langer bezig! Geniet lekker verder, en heel veel liefs van ons!

 3. HOY INGEBORG
  OPA ZEI NET TEGEN ME WE HOREN NIKS VAN INGEBORG MAAR GELUKKIIG STAAT ER WEER WAT OP JIJ VERMAAKT JE WEL ZO TE ZIEN EN OP DE FOTO,S OOK DOLLE PRET NOU MEISJE GENIET ER MAAR VAN .BIJ ONS IS ALLES GOED IK LAAT AAN IEDEREEN DE OORKNOPJES ZIEN IK BEN ER ERG BLIJ MEE EN OPA IS TROTS OP ZIJN SCHORT GROETJES EN LIEFS OPA EN OMA

 4. ha die ingeborg, ik hoorde dus van de tantes S L en M dat je weer op de site geschreven had…….en sommige zijn dan natuurlijk super trots dat ze als eerste reageren jaja zo gaat dat hier we vechten om je :), de film gooische vrouwen is een echte aanrader als je gewoon ff lekker wil lachen en dat gebeurde natuurlijk he. Hoorde dat je langer blijft hangen daar, dikke kuzzzzzzzzzzz van A en genieten blijven he

 5. Ik heb je filmpjes ff bekeken……je ziet er fantastisch uit maar je zangkwaliteit is nog hetzelfde hahahahaa
  Leuk filmpje Ingeborg!!! De gezelligheid straalt eraf!
  Dikke kusssssssssssssss

 6. Al bijna een maand geen nieuwe entry… dat kan alleen maar betekenen dat het uitstekend met je gaat… 😀 of moet je zo hard werken? 😉

  Het leven hier kabbelt ook voort, ik heb een huis gekocht! Foto’s zodra het er een beetje fatsoenlijk uit ziet 😛

  Liefs, Martijn en Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief