Baantje in het hostel

Even een korte update. Ik heb het erg naar mijn zin hier in het Eagles Nest Hostel, de mensen zijn vriendelijk en de sfeer is goed. Ik heb besloten om hier een weekje langer te blijven, dus ik heb een weekje bijgeboekt, maar de eigenaar heeft mij hier een baantje aangeboden, zodat ik niet hoef te betalen. Het werk bestaat uit bedden opmaken, afwassen, wasmachine aanzetten, was opvouwen en mensen in- en uit checken. Niet echt moeilijk dus en het is ongeveer 2 uur per dag. Ik probeer hier ook een baantje te zoeken, zodat ik hier nog langer kan blijven. Het is wel fijn om weer een soort thuisbasis te hebben, om ergens wat langer te blijven. Ik zie wel wat er gebeurt en hoe het verloopt.

Gisteravond zijn we met een aantal naar de pub geweest, Shananigans, leuke Ierse pub met goeie muziek. Vlak voordat we weggingen draaiden ze nog Bohemian Rhapsody en Hélène (uit Frankrijk) en ik besloten dit uit volle borst mee te zingen, Ben (uit Canada) heeft dat gefilmd op zijn iPod en ik heb daar weer de hand op weten te leggen, Dus… zie hier!

3 reacties

  1. Ha die Ingeborg, fijn om weer wat van je te horen! Wat gaat het allemaal lekker met je! Goede deal, 2 uurtjes werken en er gratis kunnen verblijven, helemaal top! Ik ga nu snel je andere verhalen lezen!

  2. Hallo Ingeborg, wat leuk dat je het zo naar je zin hebt dat je wat langer wilt blijven!!! Gezellige foto’s ook!
    Leuke jongen die naast je zit :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief