Aan het werk

Zo, daar ben ik weer… Ik ben maandag met de bus naar Hamilton gegaan en werd daar opgehaald door één van de mensen van de winkel. Het is eigenlijk een Roadhouse, dus een winkel, tankstation en diner in één, langs de weg. geen snelweg, maar wel een weg naar het strand, dus genoeg klanten deze tijd van het jaar. Er is hier verder niks, maar het uitzicht is schitterend. En niet heel erg ver hiervandaan zijn de ‘glowworm-caves’, ik heb mij voorgenomen om daar binnenkort een kijkje te nemen.

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit tanken, ijs scheppen en eigenlijk alles wat je in een winkel doet. De dagen zijn vrij lang, van 9 uur ’s morgens tot 7 uur ’s avonds maar het gaat best snel. En mijn collega’s zijn ook aardig, er is een koppel uit Argentinië en het koppel uit Canada waar ik het eerder over had.

Het is nog steeds erg warm en de afgelopen twee dagen heeft het wat geregend, maar dat maakte in temperatuur niet echt veel uit. Vandaag was het weer zonnig, dus ik heb wat foto’s gemaakt van het uitzicht.

13 reacties

 1. Ha die Ingeborg, wat lekker dat je zo makkelijk aan een baantje komt, helemaal goed! Hoelang wil je hier blijven? Het is iets te ver rijden met mijn Atosje om even “gezellie” bij je te komen tanken, jammer…
  Veel plezier nog!!!

 2. Wat een prachtige omgeving!!!
  En wat lees ik? Zelfgemaakte taart te koop???
  Denk je nog een beetje aan opa ook!!

  Liefsssssssssss

 3. Het zal wel wennen zijn denk ik om weer te werken en de wekker te zetten.Je bent dus een MVA! (manusje van alles) En winkelervaring heb je ook, dus gaat het helemaal lukken! Je zal af en toe wel Nederlanders tegenkomen in de winkel, kan je af en toe eens lekker beppen in je eigen taal.
  De omgeving ziet er prachtig uit, nodigt uit tot lange wandelingen. In die buurt zijn er opnamen van Lord of the Ring gemaakt, de woningen van de Hobbits kan je daar bezichtigen. Maar die glowworm-caves moeten ook heel bijzonder zijn(vlgs de reisboeken)

  Blijf leuke dingen doen als je vrij bent.

  Liefs van moeders.

  PS Ik zou af en toe wel eens stiekem “om het hoekje”willen kijken!

 4. Ik vind dat wij al aardig mee kunnen kijken 🙂 met al die mooie foto’s en verhalen!!
  We zijn er toch een beetje bij…..en het kost een stuk minder :p

 5. HALLO INGEBORG
  fijn weer iets van je te horen we hebben je een paar dagen gemist we kunnen nu zien waar je werkt lijkt me best wel leuk je komt ewl met veel mensen in contact dat is leuk nou meisje maar weer tot een volgende keer
  liefs OPA EN OMA

 6. Heey Ing,

  bedankt voor je berichtje op mn verjaardag! Het maakte me een dag langer jarig. In nieuwzeeland al weer.. volgens mij moet je nu al bijna weer op om te gaan werken en ik zit de finale van de voice of holland te kijken!
  Verblijf je nu ook in een hostel? Nou werk ze dan nu maar! Veel plezier en ik blijf je volgen.

  Liefs Harriët

 7. Hoi nicht, ik heb echt bewondering voor je . leuk dat je ff werk hebt.
  tijd geleden laatst sprong de kat erop en toen was allles weg .onze lieve kat is niet meer een half jaar na het baasje , maar nu tussen het verven en de troep zit ik dus ff hier achter. ik mis je wel, maar ik vind het tof.

  Groetjes Riek, tot ziens en een dikke knuffel.

  Hier ook een berichtje van je neefje David. Hoe is het daar? Nog steeds helemaal naar je zin, vast wel, kan ook niet anders. Ik blijf je volgen! Groetjes. x

 8. Hoi Ingeborg, wat een vreselijke omgeving om in te moeten werken…maar niet heus! Prachtig daar, en leuk zo’n Road house, lekker afwisselend, moet je ook af en toe afwassen in de Diner???
  Waar logeer je, is daar iets in de buurt of lig je in je tentje?
  Sommige foto’s doen me echt aan Ierland denken, heerlijk.
  En wel toppie, dat je zo aan dit baantje kon komen, voor hoe lang eigenlijk?
  En wel even een foto van jezelf met de ‘hose’ in je handen natuurlijk, ik wacht erop.
  Dinsdag gaan Lies, Simone en ik Anneke naar Schiphol brengen, kunnen we nog een blog gaan volgen, leuk hoor.
  Geniet en liefs, Margriet X.

 9. Hoi Ingeborg,

  Moet je nog wat doen ook op je vakantie? Belachelijk.
  Hier zijn geen woorden voor maar goed, mischien kan je
  wat nieuwe cd’s meenemen voor mij en Margriet. De nieuwe Adele is weer lekker hoor. Verkopen ze daar ook de nieuwe cd van Ben Saunders? Ach hij is niet eens uit. The Voice was weer leuk met een kennis van ons in de strijd. Kim de Boer: onthoudt haar naam goed! Ze werd derde. Het weer is hier weer werig, warig en onaangenaam. Maar dat wil de pret niet drukken want we genieten van toptv in de vorm van het WK sprint schaatsen.Ik ga effe kijken nu ….. moment……………………..zo ben weer terug, spannend was het. Bij de dames Christine Nesbitt heeft het goud, Gerritsen zilver en Margo Boere brons. Dan ben je weer effe op de hoogte. Ik lees jouw verhalen allemaal en ik geniet van je leuke en interessante verhalen. Ben wel een beetje jaloers maar heb het hier thuis even goed enorm naar ’t zin met onze roedel. We hebben een uitje gepland naar Berlijn en daar hebben we zin an. De halve fam. is nu op wintersport en gaan behoorlijk loss op dit moment(het is immers apres-ski tijd!). Heeeeéééééé baby. oe aaaaa. I wanna knowhooohooow wat je verder van plan bent Ingeborg? Ga je zelf zo’n Roadhouse beginnen? Afijn, veel geluk daar en geniet ervan! Een knuffel van je oom Herbert.

 10. HALLO INGEBORG
  hoe gaat het met het winkelmeisje bevalt het nog steeds ik vond het altijd leuk werk inde hema ik kjik altijd even naar de foto van het restaurant dan ben je wat dichterbij het is hier momenteel bitter KOUD brrr maar de zon schijnt welbij ons is alles goed en dan maar weer tot een volgende keer liefs OPA EN OMA

 11. Ha die Ingeborg, volgens mij heb je het heeeeel erg druk, we lezen al een aantal dagen geen nieuwe verhalen van je! Goed teken, verveel je je niet! Bevalt het werken wel? Beetje naar je zin? Vast wel…
  Bij ons staan de koffers al in de auto. We maken een klein tukkie en vannacht om 2 uur halen we Frans en Lies op. Om half 6 gaan we als het goed is de lucht in! We hebben er heeel veeel zin in! Ing, ik zou zeggen, tot over 10 dagen!!! Veel liefs en kus, Tante S

 12. He hallo Ingeborg,

  Wat een leuke foto’s en verhalen allemaal zeg, zo te lezen heb je het echt super naar je zin!.
  Via je ouders had ik het adres van je site gekregen, leuk om je zo te kunnen volgen.
  Wij zijn net weer terug van de wintersport, hebben het echt heerlijk gehad. Zodra je weer terug bent moet je zeker weer mee. Mis je wel hoor en zeker met de apr ski ha ha.

  groetjes Lydia en Eddie

 13. Mooi dat je bij zo’n roadhouse werkt… Patrick Swayze al gezien? (Slechte film, matige grap) hopelijk is het er niet zo een waar e ook road kill serveren, alhoewel… Een lekker broodje rat speciaal????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief