Dagje langer

De afgelopen dagen heb ik via Facebook contact gehad met Tim en Sheila (uit Canada), zij zitten momenteel ook in Nieuw Zeeland bij vrienden en die zochten iemand die kon helpen in de winkel. Laat ik nou net op zoek zijn naar een baantje… Echt super dat ze aan mij gedacht hebben! Het is vlakbij Hamilton, ongeveer 2 uur ten zuiden van Auckland. Ik kan daar maandag naartoe en dinsdag beginnen in de winkel. Ik blijf dus een dagje langer in Auckland, maar dat vind ik niet erg, Ik vermaak me wel. Gister ben ik er even uit geweest, maar ik vond het te warm en ik was lui, dus na een half uurtje vond ik het weer genoeg en ben ik terug gegaan naar het hostel, heb op mijn bed gelegen, boekje gelezen en in slaap gevallen. Weer wakker geworden, eten gemaakt en weer op bed gaan liggen. Best wel relaxed eigenlijk…

Vandaag ben ik via Myers Park weer naar Queenstreet gelopen, dit park is wat kleiner en ook vrij smal, maar het was toch lekker rustig lopen in plaats van door de drukte van de stad. Aan het einde van de straat heb je een soort ‘mall’ waar ze hele lekkere en verse jus d’orange hebben, dus daar heb ik even een pitt-stop gemaakt. Weer even naar de grote supermarkt voor een paar dingetjes en weer rustig aan terug gelopen. Beetje jammer dat het hostel aan een hele steile straat zit, ben je helemaal gaar als je weer in het hostel bent. Gelukkig hebben ze liften, dus dan oef je niet nog eens 6 trappen op naar je kamer.

Het was weer een lekker dagje.

2 reacties

 1. Zo beetje te warm??? te lui?? tssssss wat een straf om dan op bed te liggen lezen :p
  Mooi dat je een baantje hebt…..dat ging snel!
  Succes

 2. Dus binnenkort weer aan het werk,spannend. Weet je al wat voor werk het is? Leuk dat ze aan jou dachten, zo gaat het helemaal vanzelf.
  Nog een paar dagen “vakantie”dus. Blijf genieten!
  Succes.

  Dikke kus van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief