Albert Park

Gister heb ik eigenlijk de hele dag achter mijn computertje gezeten. De avond daarvoor, moest ik een paar keer naar de wc rennen dus ik heb besloten om deze dag rustig aan te doen, en met nog een hele lading filmpjes om op YouTube te zetten, kwam het eigenlijk wel goed uit. Het internet is hier niet zo heel erg snel, dus het filmpje van 5 minuten heeft er meer dan 4 uur over gedaan om te uploaden. Ik had een keer goed gepland, zodat ik niet tot diep in de nacht hier hoef te zitten, maar halverwege kwam er iemand binnen die zei dat ‘ie aan het netwerk bezig was en dat het even tijdelijk niet beschikbaar was… lekker dan, 2 uur weg… Moest ik weer opnieuw beginnen… En nu komen er natuurlijk weer meer mensen online en daar wordt het netwerk ook niet echt sneller van. Gevolg, ik heb tot diep in de nacht achter mijn computer gezeten.

Vandaag dan ook rustig aan. Ik moest nog wat nieuwe shirts hebben dus ik ben naar de hoofdstraat gegaan en heb daar wat rondgesnuffeld. Ik heb 2 shirts gekocht, in de aanbieding en ben daarna op zoek gegaan naar een grote supermarkt. Je hebt hier overal wel van die kleine winkeltjes, maar die hebben maar een beperkt assortiment en wat ik wil hebben ben ik tot nu toe nog niet tegengekomen. Uiteindelijk heb ik de ‘Count Down’ gevonden, beetje jammer dattie aan de andere kant van Queenstreet zit en ook wel raar dat ze er maar 1 van hebben in de grootste stad van Nieuw Zeeland, maar wat doe je eraan?? Ik heb hier in ieder geval wél de ravioli die ik zocht, dus dat wordt smullen! Op de terugweg ben ik door Albert Park gelopen, heerlijk park hier in het centrum, zeker nu in de zomer. Je kunt hier in de zon liggen of lekker in de schaduw zitten en genieten van alles om je heen. Heerlijk!

2 reacties

 1. Het ziet er mooi uit met die blauwe lucht, ik heb ook zin in de zomer, lekker in het gras liggen, maar dat duurt nog even, maar blauwe luchten hebben wij ook, maar dan is het meestal koud in deze tijd van het jaar.
  Goed om ff rustig aan te doen, die filmpjes doen dat ook, jemig je hebt wel geduld, dat zoiets 4 uur kan duren…
  Zet je jezelf een keer op de foto als je een nieuw shirt aan hebt?

  Goed om weer eens wat van je te horen.

  Liefs van mamsje

 2. Hai Ingeborg, gezellig weer ‘post’ op het blog!
  Altijd leuk!
  Tot diep in de nacht achter de pc……soms net als thuis?? 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief