Een stukje Holland

Vanochtend had ik echt geen idee wat ik vandaag zou gaan doen, dus ik heb één van die brochures van beneden gehaald en die wat doorgebladerd. Ik ben uitgekomen bij Devonport. Vanuit het hostel was het de hoofdstraat doorlopen en dan met de veerboot naar de overkant. Devonport zou je een dorpje in de stad kunnen noemen! Leuke winkeltjes in een gezellige straat en vanaf Mount Victoria heb je een prachtig uitzicht op de baai en de skyline van Auckland. Het weer was trouwens wederom erg aangenaam; een graad of 25 met een lekker briesje! Wel wat wolken, maar dat gaf af en toe ook wel wat schaduw, wat niet verkeerd was!

Na Mount Victoria ben ik naar het strand gelopen en door een historisch park weer naar de veerboot. In de haven van Auckland lag ook een groot Cruise-schip met de naam Volendam van de Holland Amerika Lijn, echt vreemd om zo’n groot schip te zien hier aan de andere kant van de wereld met de naam Volendam!

7 reacties

 1. Het ultieme vakantiegevoel……geen idee hebben wat te gaan doen of iets te gaan doen. Maar dit is een goede keus.En dan een stukje Holland tegen komen.
  Cruises zijn tegenwoordig helemaal in, er wordt veel reclame voor gemaakt.

  Wat een mooie foto’s weer! Die roze bloemen zijn volgens mij bougainville(hoop dat ik het goed schrijf)Superfoto zo met dat licht!

  Die helling van Mount Victoria lijkt wel een zwarte piste! (waar het hart vol van is….)

  Gaat het mooie weer niet vervelen, wordt het niet saai?
  Je ziet er goed uit! Erica zei dat je bruine velletje erg goed uit kwam bij het skypen. Ze was wel “jaloers”

  Het ziet er mooiuit daar, en die toren komt mij bekend voor, lijkt de CN Tower wel, je weet wel met die glazen lift…

  Veel plezier, ik ga zo met Nicole op stap naar Rheden.

  Kus van mamsje

 2. Hoi Ingeborg,

  Die foto’s van die verhoutte bomen, prachtig… En dat paadje langs het water waar die wortels zo mooi hangen, zo’n paadje hebben wij gelopen in Ierland, toeval of niet..
  Je filmpjes zijn ook leuk, die Maori-dans, wat een heupbewegingen, ik wou dat ik het kon!!! Maar goed, ik heb andere kwaliteiten ( ik typte eerst ‘kwalitieten’ hahaha, die heb ik wel…) zullen we maar denken.
  De wolken-partijen vind ik ook prachtig gefotografeerd.
  Hier is een griep-epidemie op komst, ik hoop dat ik mijn aandeel al heb gehad, het gaat weer wat beter, vandaag weer even om boodschap geweest, was gewoon een uitje na 10 binnen bivakkeren…
  Klinkt duf zeker vergeleken met jouw avonturen. Maar goed, ik ben blij dat de griep bij mij afzakt.
  Wij gaan lekker aan de patatten met een kroketje, om je even jaloers te maken.

  Liefs van Herbert en Margriet.

 3. Hallo Ingeborg, wat zul jij lekker gelopen hebben daar! Een prachtig gekleurde omgeving met de bloemen, bomen en het water! Heerlijk zeg.
  En Erica heeft gelijk….je ziet er prachtig uit met dat kleurtje.
  Wij zijn hier allemaal weer wat bleekjes…..in januari! Dat cruiseschip ziet er mooi uit maar ik zou liever met het vliegtuig komen!!?? 🙂

  liefs, Lies

 4. HALLO INGEBORG
  WAT HEB JE WEER MOOIE FOTO,S GEMAAKT BEN JE DOOR DIE TUNNEL GELOPEN ? IK MOET ER NIET AAN DENKEN EN MOEST JE KLOMPEN AAN EN ZO,N KLEDERDRACHT KUN JE MISSCHIEN WEL GELD MEE VERDIENEN IS EEN IDEE TOCH
  GROETJES EN LIEFS VAN OPA EN OMA

 5. Ha die Ingeborg, daar zijn we weer. Tante had even een “time out” had veel last van hoofdpijn, maar gelukkig gaat het weer beter. Bij jou gaat het allemaal lekker door! Wat ziet het er weer goed uit! Wij kwamen in Venetië ook de Holland America tegen, de Nieuw Amsterdam. Deze was nog vier verdiepingen hoger! Raar gezicht zo’n groot schip naast al die kleine gondeltjes! Prachtige bloemen, sommige herken ik! Dikke kus!!!

 6. Hoi Ing,

  Wat een gave dingen allemaal, het ziet er allemaal prachtig uit!! Gave foto’s en video’s plaats je allemaal en ook erg leuk om te lezen. In vergelijking bij jou voel ik me echt super saai hi,hi. Veel plezier nog.

  Liefs,

  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief