Cross Island Trek

Vanochtend werd ik om half 9 al opgehaald voor de Cross Island Trek, een hike van ongeveer 3 uur door de bergen. Op het papiertje stond dat je anti-muggen-spul moest meenemen, maar de gids had lokaal fruit meegenomen dat erg goed de muggen weg houdt, dat mocht ook wel, want het rook naar kots. Ik heb mij er toch maar mee ingesmeerd, voor de zekerheid en volgens mij heeft het wel geholpen! De hike was af en toe vrij steil, op andere stukken erg glad en hier en daar moest je ook bukken voor overhangende bomen. Door de gladheid ben ik een paar keer onderuit gegaan en aan het einde zat er meer modder op mijn benen dan op grond had ik het idee, maar het is natuurlijk geen echt hike als je niet een beetje vies wordt… De omgeving was erg mooi en het was jammer dat je zo moest opletten waar je liep, maar ik heb toch een heleboel foto’s kunnen maken.

De rest van de dag heb ik een beetje rondgehangen in het hostel.

10 reacties

 1. Hmm, een smeerseltje wat naar kots ruikt… dan moet je wel wanhopig zijn…als het maar helpt!
  Het ziet er steil uit, dat zal ook wel inspannend geweest zijn.
  Heb je nog mooie vogels gezien?
  Mooi uitzicht zo, die zee.
  En ook hier weer mossige bomen.

  Enjoy de laatste dagen.
  Kus van moeders.

 2. De gids “pa” heeft er niet lang over na hoeven denken over “wat trek ik aan vandaag”! Als ik goed naar je foto kijk heb je echt al een lekker kleurtje! Of kwam dat door de kots!?!

 3. HOY INGEBORG
  IK ZIE JE AL LIGGEN IN DE DERRIE MAAR JE MOET ER WAT VOOR OVER HEBBEN TOCH SORRY ,DE FOTO,S ZIJN OOK WEER MOOI VOLGENS MIJ BEN JE AL AARDIG GEKLEURD
  GROETJES OPA EN OMA

 4. Ha die Ingeborg, ik geniet al snotterend en snuivend van je zonnige verhalen en foto’s. De griep heeft me flink te pakken al een week, maar jouw verhalen en de reacties erop peppen me weer een beetje op…
  Ik heb er niet echt verstand van, maar is die lange vis niet een naald-vis? Zelf hebben we de afgelopen dagen een paar docu’s van Jacques Cousteau gekeken, een bekende franse natuurdocu-maker die vooral op zee filmt met zijn boot Calypso. Deze afl. speelde zich af op Antartica, effe wat anders dan jouw foto’s maar ook errug prachtig.En wat betreft die K..-muggen, beter in je kont geprikt dan ergens anders.
  Die Aloe vera moet je erbij houden, werkt perfect tegen zonnebrand, verkoelt je huid ook lekker.
  Hier is het vies, regenachtig weer, jammer dat alle sneeuw weer weg is, ik hoop op nog een lekkere koude vorstperiode, we zitten tenslotte pas in begin januari, moet kunnen dus…
  Geniet van Raratonga en goede reis naar Nieuw Zealand.

  Kuz Margriet

 5. ha die ingeborg
  ik zoeken naar die vis waar Margriet het over had 🙂 maar gevonden hoor………volgens mij ook een trompetvis, kan je aan de snuit zien maar ook ik heb er weinig verstand van. Ik heb nu mn vijfde val met de fiets gehad dit seizoen en vind het echt wel genoeg, moet alles heel houden voor de vakantie… wij tellen ook af he , ik zal je wel missen bij het skien en apres skien natuurlijk
  Geniet maar verder in de warmte, dikke kuzzzzzzz alma

  1. Lieve Alma, iedere keer vallen met de fiets, komt dat door de gladheid of door iets anders? Keertje over praten met zusterweekend? Je kunt dan alles aan ons kwijt hoor!

 6. En waar is de foto van jou in de modder?? Dat is toch wat anders dan wandelen door het park of in Ruinen.Leuk hoor!!! En dat spul tegen de muggen kan tante S ook wel gebruiken!!!! Mugggen zijn altijd dol op haar…..snap niet waarom :p
  Je ziet er mooi uit Ingeborg met dat kleurtje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief