Blub blub

Vanochtend weer wezen snorkelen, eerst vlakbij het hostel en daarna iets verderop waar wat meer koraal was. En ik heb andere vissen gezien dan gister, ook veel dezelfde, maar nu ook een langwerpige vis, een zeester, vissen met stippen en een geel-wit gestreepte met een iets langs aan zijn vin bovenop (sorry, ik weet niet hoe alle vissen heten…). Ik ben erg onder de indruk van alle kleur en diversiteit van de vis hier. Daarna heb ik mijn snorkel-setje weer ingeleverd en ben ik naar het hostel gegaan voor lunch. Een lekker gebakken eitje gaat er wel in na al die pracht en praal! Ik heb nog wat gekletst met een Canadees koppel die gister zijn aangekomen, aardige mensen! Na een tijdje voelde ik mijn schouders een beetje branden en kwam ik tot de conclusie dat ik mij niet heb ingesmeerd vanochtend… En nu als ik mijn bikini uit doe, heb ik nog steeds een witte bikini aan, haha… Niet echt handig dus. ’s Avonds heb ik op het strand nog wat foto’s gemaakt van de zonsondergang en een douche genomen. Helaas zijn de douches hier niet helemaal afgesloten, dus hier vliegen een aantal muggen rond. En hoewel ik er zo veel mogelijk doodsla, is het er één toch gelukt om mij op mijn kont te steken… kutmuggen! Ik heb er laatst ook bewust een platgelsagen op de muur laten zitten als waarschuwing voor andere muggen, maar ik vraag me af of ze het snappen! Na de douche heb ik mijn schouders ingesmeerd met aloë vera, die ik van één van mijn fantastische buurvrouwen heb gekregen voordat ik weg ging. Laten we hopen dat het helpt. Ook leuk trouwens, elke avond komen er meerdere salamandertjes tevoorschijn en het is mij gelukt er één op de foto te zetten! Enjoy!

4 reacties

 1. Prachtige vissen, en die zeester… nooit geweten dat er ook blauwe zijn.

  Je bent voor die Cookse muggen een heerlijke Nederlandse verrassing , wel zielig die lijkjes aan de muur.

  Wat een schattig hagedisje! Die heb je mooi kunnen fotograferen!

  Liefs van moeders, enne…. blijven smeren! Voor en na het zonnen.

 2. Hey Ingeborg, ik heb mijn visssenkaart van Aruba er bij gepakt maar…..het zijn toch weer andere. Die langwerpige is denk ik een trompetvis??!! Is er een kenner onder de lezers?? :p
  Aloë vera is geweldig spul.
  De ondergaande zon foto’s zijn weer schitterend. chapeau!

 3. HOY INGEBORG
  JE DOET ONS STEEDS WEER VERSTELD STAAN VAN DE ONDERWATERPRACHT GEWELDIG ENOOK VAN DE ANDERE MOOIE FOTO ,OPA VIND JE EEN TOP FOTOGRAVE BEDANKT VOOR DE KAARTEN IK BEWAAR ZE ALLEMAAL
  LIEFS OPA EN OMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief