Mojito met uitzicht

Vandaag was het eindelijk weer zonnig! gister heeft het de hele dag geregend en ik was wel weer toe aan een beetje zon. Ik heb een snorkel-setje gehuurd (flippers en een duikbril met luchtpijp) en ben vlakbij het hostel gaan snorkelen. Je hebt hier best wel veel tropische vissen, bijna direct aan het strand. Ik heb wat foto’s gemaakt en daarna ben ik weer naar het hostel gegaan. Ik heb het voor 24 uur gehuurd, dus misschien kan ik ’s middags nog wel een keer gaan snorkelen, daarna heb ik de bus genomen naar het dorp, maar het bleek (weer) een feestdag te zijn, dus er gingen minder bussen en dit was al de laatste. Ik ben maar blijven zitten, aangezien er toch ook bijna niks open was in het dorp. Bij Muri Beach ben ik eruit gegaan, om nog wat foto’s te maken van de eilandjes aan de overkant. Dit is ook waar ik oud & nieuw heb gevierd en bij daglicht ziet het er toch anders uit. Ik kon hier net zo goed wat eten dus ik ben in zo’n strandtentje gaan zitten. Ik had een mooi uitzicht op het strand en de eilandjes aan de overkant en nu leek me een goed moment om een mojito te bestellen. Het enige eten dat ze hadden vandaag was een mandje friet, dus dat heb ik ook maar besteld. Zo met het zonnetje en het uitzicht voelde ik me best relaxed…

Daarna ben ik terug gaan lopen naar het hostel. Ik wist dat het ongeveer 10 km was, dus dat het ongeveer een wandeling van 2 uur zou zijn. Bij een supermarkt ben ik gestopt om brood te kopen en toen ik weer naar buiten liep begon het onwijs hard te regenen! Ik had wel wat wolken gezien rond de bergen, maar ik had gehoopt dat het nog even zou duren voordat het zou gaan regenen. Ik heb even gewacht onder het afdakje en toen het stopte ben ik weer verder gelopen. Maar na 5 minuten begon het weer te regenen en ben ik onder een boom gaan staan. Even verderop was een soort stenen party-tent als ik het zo mag noemen, dus daar ben ik naartoe gerend om te schuilen, maar na 15 minuten regende het nog net zo hard… Ik heb mijn camera in een plastic tasje gewikkeld en in mijn rugzak gedaan en ben toen maar gaan lopen, want het kon nog wel een uur duren voor deze bui over was. Ik denk dat ik na 3 minuten lopen al helemaal doorweekt was! En bij elke stap voelde ik het water in mijn schoenen klotsen… Na 3 kwartier was ik bij het hostel en heb ik een douche genomen en daarna hebben we een filmpje gekeken.

8 reacties

 1. hey Borg,

  Was die Mojito lekker?? Toen ik die foto zag was mijn associatie: slootwater met wier! Maar een Mojito past wel helemaal bij de entourage.

  Wat een mooie onderwaterwereld. Erg mooie foto’s!!! Wat een uitvinding zo’n hoes om een fototoestel.

  Hier is weer alles back to normal, werken en vandaag ook leren, morgen een bijscholing en toets.

  Fijne dagen nog op de Cookislands, geniet van de zon als ze zich laat zien. In een boek staat dat de meeste kans op zon in de ochtend is, later op de dag neemt de kans op neerslag toe. Dus vroeg opstaan!!

  Liefs van mamsje

 2. Hoi Ingeborg
  je hebt weer mooie foto’s gemaakt een prachtig gebied 🙂 en wat dacht je van hardloopschoenen kopen dan ren je voor de buien uit….;)
  Geniet ervan he dikke kuzzzzzzzz alma

 3. Hoi Ingeborg, Maar 16087 km bij Parijs vandaaan! Dacht je wel aan me toen je het zag staat?
  Wat is een Mojilo? Glaasje zeewier drab? Door de alcohol zal het wel lekker zijn! Hahaha!
  Vroeger hadden wij thuis een vissenkwartet, volgens mij herken ik ze! Of toch niet?

  1. Een mojito is een drankje dat idd bestaat uit alcohol, maar ook iets van seven-up, een mint-achtig iets en suiker. Die in Boston was lekkerder, maar hier was het uitzicht beter! Ik denk altijd aan je als ik Parijs zie.

   1. Je bent ee schatje! Enne wat dat drankje betreft, Tante Lies wist het me al te vertellen. Snap jij nou dat ze dat weet?

 4. Leuk hè snorkelen!! Hebben wij op Aruba ook gedaan. Ik ben geen goede zwemster :p maar dobberen en visjes kijken is prachtig!!
  Het eiland ziet er in de zon prachtig uit…. 🙂

 5. Heeeee ingeborg. Nog de beste wensen (als dat nog mag) :-s. Wat een nieuwe wereld onder water, alleen jammer dat er van boven ook zoveel water komt. Het ziet er echt tropisch uit. En een lekkere mojito jammie.
  Groetjes van anne en mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief