Warm

Jaaaaa, vanochtend om 7 uur aangekomen op het vliegveld van de Cook Eilanden! Ik heb vannacht niet geslapen in het vliegtuig, wat het film-aanbod was erg goed. ik heb Avatar gekeken, Date Night, Go the Distance en She’s out of my league. Avatar is natuurlijk een onwijs mooie film en om de andere moest ik erg hard lachen, maar ik heb geprobeerd om me in te houden, aangezien er andere mensen wel lagen te slapen…

De warmte valt hier als een deken over je heen, zelfs zo vroeg in de ochtend… In het hostel heb ik een douche genomen en daarna ben ik op zoek gegaan naar een geld-automaat, slippers, een grote handdoek en zonnebrand. Die heb ik nu pas voor het eerst nodig en ik had geen zin om die mee te slepen de hele tijd. Dat was nog een hele uitdaging, want bijna alles in het dorp was dicht. De Cook Eilanden bestaan trouwens uit 16 eilandjes verspreid over een vrij grote oppervlakte. Rarotonga (dit eiland) is de grootste met een omtrek van ongeveer 40 km. Niet echt heel erg groot dus. Maar de stranden zijn wit, de zee is blauw, de bomen zijn groen, de zon schijnt en ik ben al wat verbrand. Er gaat maar 1 bus per uur dus toen ik terug wilde moest ik een uur wachten. Dus ik ben op het bankje gaan zitten en toen ben ik in slaap gevallen, gelukkig was ik wel weer op tijd wakker voor de bus.

Weer bij het hostel ben ik vroeg naar bed gegaan, al om 17.00 uur…

10 reacties

 1. Dat ziet er goed uit!!!!! En de temperatuur is ook niet verkeerd, 26 graden zag ik net. Het lijkt mij niet verkeerd om hier een poosje te blijven…. Een heel verschil met het koude, glibberige maar mooi besneeuwde Nederland.
  Je hebt toch wel je bikini meegenomen?
  Waren die winkeltjes dicht omdat het zo vroeg was of is ’t het seizoen nog niet?
  Er zal genoeg te fotograferen zijn, fotogenieke kindjes genoeg denk ik.
  Geniet maar lekker, enne…de cava schijnt erg sterk te zijn!
  Liefs van mamsje.

  PS Deze tijd geen telefoon, smsjes en Twitter, zal ff wennen zijn.

 2. Oh Ingeborg wat heerlijk ziet het eruit!!! Wat een prachtige zee/oceaan??!!!
  Nu ben ik echt jaloers !!
  Gelukkig mag ik over 5 weken ook naar de zon!!! 🙂 🙂 🙂
  Ik wil wel meer foto’s zien! Dus wakker blijven hoor!

 3. Matthew zegt wat ik moet typen:

  Pas op voor de haaien als je je hand in het water steekt.
  Wat ben je ver weg, helemaal in Rarotonga.
  Ik mis je.
  100 x

 4. Wat heerlijk als het zo lekker weer is! Ook ik ben jaloers! Maar als Lies over vijf weken naar de zon gaat, gaan wij ook! Maar of het daar ook zo mooi is, dat moeten we even afwachten… Dat hoor je over ruim zes weken!
  Lekker genieten!!!

 5. Ik bekijk je blog zo nu en dan….een wereld apart de Cook Islands. Hier nog steeds veel sneeuw (ofschoon het sinds Dec.3 geslinkt is van 120cm+ to ongeveer 50 cm). Ik hoop dat je geniet van de zon en het strand. Je fotos zijn prachtig! Ik wens je veel mooie dagen in het nieuwe jaar.

 6. hoi ingeborg
  weer super mooie foto’s en heerlijk die warmte lijkt mij, hier nu nog van die smerige vieze ijsplakken waar ik amper op kan fietsen dus ik lijd 🙁 maar nog even he en wij mogen ook een weekje genieten niet zoals de twee tantes boven maar gewoon lekker van de berg af suizen :):)
  dikke kuzzzzz van alma

 7. Heerlyk dat warme weer dat zou ik wel hier brengen. Het was een koue Kerstmis hier in Toronto. Enjoy the beach and the weather.

 8. HOY INGEBORG
  WAT BEN JE EIND BIJ ONS VANDAAN VOOR EEN PAAR WEKEN ZAT JE IN DESNEEUW EN NU IN DE WARMTE BETER DAN HIER HET IS NOG STEEDS WINTER MAAR HET DOOIT NU BEDANKT VOOR DE MOOOOOOIE FOTO,S GROETJES EN LIEFS VAN OPA EN OMA

 9. Ha die Ingeborg,

  als laatste goede daad van dit jaar stuur ik je dit mailtje om je in ieder geval een hele plezierige jaarwisseling te wensen. En hoe is het met je? Een beetje weemoedig dat je dit jaar er niet bij kunt zijn? Nou ik weet zeker dat je je ook prima zult vermaken. Eigenlijk heb ik geen idee of bij jullie het nieuwe jaar al is begonnen. Ik heb mij heilig voorgenomen om dit weekend je verhalen eesn goed te lezen en aan de hand van een kaart eens te kijken waar je zit. Hier is het leven saai. Ben net 2 weken vrij gewest en eigenlijk alleen maar voor iemand anders gewerkt. Van de week heb ik Rolinde met spullen weer in Leiden afgezet. Ik ben benieuwd of het haar nu lukt om haar draai te vinden. Veel sociale contacten heeft zij niet. Eigenlijk vind ik dat zij hoort te feesten en dat ik haar vermanend toe zou moeten spreken om zich netjes te gedragen. Maar helaas er gebeurt daar ook weinig. Vanmiddag heeft Mattew mij 2 heerlijke oliebollen gebracht die door je moeder zijn gebakken. Bij je vader heb ik een half borrelglaasje gebietst met wisky voor bij de garnalensaus. Vanavond nemen wij allemaal iets mee en wachten bij Cyp en Judith het nieuwe jaar af.
  Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en leuk nieuw jaar! Vanavond zullen wij een toast op je uitbrengen! Ben je toch nog een beetje er bij.

  Hartelijke groet,
  Tjoukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief