Rustig dagje

Vandaag heb ik het rustig aan gedaan, na het opstaan en uitchecken heb ik nog even geskyped met het thuisfront, waar 2e kerstdag op dat moment ten einde liep. Erg gezellig om iedereen te zien (al was het beeld niet superscherp), Jason, Ewout, Johan, Riek, Sanne en natuurlijk mijn ouders. Daarna heb ik weer een strandwandeling gemaakt, ben ik nog even over de pier en de boulevard gelopen en uiteindelijk heb ik mijn spullen opgehaald en ben ik met de bus naar het vliegveld gegaan. Onderweg heb ik nog gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat met 2 gasten die ik bij de bushalte tegenkwam.

3 reacties

  1. Lekker Ingeborg…..een foto van jou met blote armen terwijl wij hier in de sneeuw en ijzel ploeteren!!! Probeer je ons een beetje jaloers te maken??? 🙂

  2. Hier ook al palmbomen te zien om in de stemming te komen.
    Die kleinere vogels op de foto zijn ws drieteenstrandlopers in winterveren. Op scheveningen heb je ze in het bruin gezien.

    Ik vond het fijn dat we geskyped hebben, je even te zien is toch anders dan alleen je stem te horen!

    Groetjes van Mamsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief