Kerst

Kerst vandaag! Maar er gebeurt niet veel bijzonders hier in het hostel! En het is bewolkt buiten, met hier en daar zelfs wat mist. Ik heb besloten om een strandwandeling te maken. Ik heb mijn schoenen en sokken uitgedaan en ben op mijn blote voeten door de branding gelopen. Het water is echt koud hier, dus ik ga niet zwemmen hihi. Ze hebben hier best grappige vogeltjes, deze rennen naar de waterlijn, zoeken wat te eten en met de volgende golf rennen ze weer weg, en dan beginnen ze weer overnieuw, echt grappig om te zien! Er zijn ook vogels met lange snavels en saaie meeuwen. Moeders, misschien weet jij wel welke het zijn… Het strand van Santa Monica was trouwens de locatie van de serie Baywatch, herken je de blauwe strandwacht-torentjes??

Verder heb ik nog langs de boulevard gelopen en wat aparte bomen op de foto gezet. Ze hebben hier trouwens ook veel eucalyptus-bomen, en die ruik je wel als je er langs loopt. Kan ik alvast een beetje wennen…

3 reacties

  1. Heel apart die bomen bij Santa Monica, en ook die bomen die over de grond groeien.
   En idd het zijn grutto’s, ik moest ook even in de gids kijken.

   Weet je dat er op Corsica ook zoveel Eucalyptusbomen waren? Heerlijke geur.

   Groetjes van moeders.

 1. Ingeborg!;

  Dat zie je toch zo; het is een Grutto (Latijns: Limosa Limosa)
  Even voor je opgezocht in een Vogelgids.
  Veel plezier op de Cook-eilanden
  We blijven je volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief