Hollywood

Vandaag weer met de hop on hop off, want het kaartje is 2 dagen geldig. Ik ben wederom naar Hollywood geweest, maar heb nu ook het Hollywood Sign op de gezien. In een zijstraatje van Hollywood is een studio die uiteindelijk in handen is gekomen van Jim Hensen (Muppetshow) en waar Kermit boven de ingang staat. Leuk! Met de bus kom je ook langs een aantal studio’s en het Four Seasons Hotel waar de opnames waren van Pretty Woman met Julia Roberts en Richard Gere.

Eerlijk gezegd had ik meer verwacht van heel Los Angeles en Hollywood, alles draait hier om film en tv, op elke hoek van elke straat is er wel wat opgenomen en Hollywood zelf is natuurlijk maar 1 straat. Behalve de walk of fame, 100 van dezelfde winkeltjes en hordes toeristen is er bijna niks.

Maar in het hostel was eindelijk mijn pakketje aangekomen! Dit pakketje was door Moeders verstuurd op 30 november zodat het zo rond sinterklaas zou aankomen in Canada, waar ik op dat moment was. Het duurde helaas niet 1 week maar bijna twee weken en het kwam aan in Canada, 1 uur nadat ik was vertrokken naar Seattle, dus moest Liz het doorsturen naar Los Angeles. In het pakketje bevonden zich snelle jelles, kruidnootjes, hagelslag, kerstkoekjes en herfstthee. Heerlijk! alleen moet ik nu een manier verzinnen om dit straks allemaal in mijn tas te krijgen en mee te nemen, want ik krijg dit natuurlijk nooit allemaal op in 2 dagen…

2 reacties

    1. Ach, je moet het een keer gezien hebben.

      Ben blij dat je je pakketje hebt gekregen. Heerlijke herfstthee op de Cookislands straks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief