Rodeo Drive

Vandaag ben ik weer naar de pier geweest maar nu om een kaartje te kopen voor zo’n hop on hop off bus. Het was een stuk drukker op de pier, want het weer was ook beter. Ik ben op Rodeo Drive uitgestapt. Dat is de duurste winkelstraat van Los Angeles, hier komt de ‘rich and famous’ om te shoppen, dus daar wilde ik ook wel eens een kijkje nemen. De bus stopte in een zijstraatje en toen ik de hoek om liep, liep ik al bijna tegen Diane Keaton op, voor de mensen die haar niet kennen, zij is een actrice en speelt in films als ‘The First Wives Club’ en ‘Baby-boom’. Verderop had stond een dure auto geparkeerd en die had veel bekijks… Er is daar dus ook een winkel waar je een afspraak moet maken om daar de te shoppen en het goedkoopste pak 15.000 dollar kost.

Daarna ben ik weer op de bus gestapt naar Hollywood. Het is daar echt ontiegelijk druk en bijna alle winkeltjes verkopen dezelfde souveniertjes. Het is hier allemaal in kerstsfeer dus dat is wel gezellig!

3 reacties

  1. Ik ben groot fan van Diane Keaton in de ‘first wives club’ een GEWELDIGE FILM!!!! Toch bijzonder om haar dan tegen het lijf te lopen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief