Santa Monica

Gister ben ik aangekomen in Los Angeles, maar het was al donker toen ik aankwam. Ik heb mijn spullen in de kamer gezet en daarna ben ik wat rond gekeken op 3rd street promonade. Het zag er gezellig uit, met leuke winkeltjes en restaurantjes.

Vandaag ben ik naar de Santa Monica Pier geweest, maar bijna alles was dicht. het was een beetje grijs en de voorspelling was dat er wat regen zou vallen. Daarna ben ik weer naar de 3rd street promonade geweest en heb daar de Apple-Store gevonden. Tegenwoordig geven ze daar een soort van seminar, waar ze uitleg geven over een product of software, vandaag ging het over het mailprogramma van Apple. Je kunt daar gewoon bij gaan zitten en aan de hand van een presentatie leggen ze dan van alles uit. Ondertussen was het hard gaan regenen, dus ik ben er maar even bij gaan zitten. Daarna heb ik nog een hapje gegeten en ben ik terug gegaan naar het hostel.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief