San Fran bij nacht

Vandaag laatste dagje in San Francisco. Helaas nog steeds bewolkt en af en toe een bui… Het kaartje voor de sightseeing is eigenlijk 3 dagen geldig, maar ik heb besloten dat ik vandaag nog wel een ritje kan maken. En ik hoefde het kaartje geeneens te laten zien, dus dat kwam goed uit. Ik ben nog een keer naar de Golden Gate Bridge en Sausolito geweest, want ik vond dat ik toch op de foto moest met de brug op de achtergrond (was ik vorige keer vergeten…). Ik heb een ritje met de Cable Car gemaakt en verder heb ik nog een keer de night-tour gedaan, in de hoop dat het nu niet regent. Ik heb eerst wat foto’s gemaakt op Union Square van verlichte palmbomen enzo en ben daar ook op de bus gestapt. Ik ben maar tot de helft mee gegaan, bij Alamo square ben ik uitgestapt omdat je daar een erg mooi uitzicht hebt op de stad, maar ik kreeg het niet goed op de foto. Komt omdat ik alleen mijn kleine cameraatje mee had, vanwege de regen. Daarna ben ik terug gelopen naar het stadhuis, dat al helemaal in kerststemming is en terug naar het hostel.

13 reacties

 1. Leuk! Eindelijk weer een foto van mijn lieve nicht!!!
  Je ziet er goed uit!!
  Leuk die palmboom maar ik zie ze liever in de zon 🙂
  Hoe hangen ze al die lichtjes op aan die gebouwen??? 😛

 2. Hey Ing, ik heb vanuit mijn bedje weer een stukje met je meegereisd.. zo zie ik ook nog eens wat van de wereld. Ben al weer benieuwd waar je nu uithangt. Gaat alles nog volgens je planning? x Harriet

 3. hoi lieve nichtje

  heeel veeeeeeel kerstgroetjes en kerstknuffels van ons uit het koude winterse holland, neem een lekkere gluhwijn en geniet ervan kuzzzzzzzzzz alma en cees

 4. Lieve Borg,

  Ook van ons de kerstgroeten.
  Het is goed je op de foto te zien, maar misschien life vanmiddag? Geef ff aan wanneer je kunt skypen, wij zijn er klaar voor.

  Wat kunnen die Amerikanen versieren! Zelfs de hoge gebouwen.

  Liefs van Ineke, tot vanmiddag/vanavond.

 5. Ingeborg,

  We lezen en bekijken je reisverslag en foto’s frequent, je hebt het goed naar je zin zo te zien! Geniet er maar van, je hebt er lang genoeg naar toe gewerkt.
  Van onze kant fijne Kerstdagen en een voorspoedig, ondernemend 2011 toegewenst

 6. Dag Borgje,

  Toch zie je maar weer dat treintjes (en trammetjes) iets met je doet! Opa Hendrik zal wel ergens met je meegereden zijn! San Francisco lijkt me een geweldige stad. Ik moet altijd aan dat andere beroemde hippie liedje denken van Scott MacKenzie (If you’re going to San Francisco) We hebben een rustige (1e) Kerst. Morgen zal wat anders zijn. Kijken of we kunnen skypen (met beeld)

 7. Ingeborg heb een goeje reis morgen. Enjoy the sun and sea there. I am enjoying your pictures. Will be following you all the way.

 8. Hallo Ingeborg,
  Het is nu tweede kerstdag en we hebben de tijd genomen om weer up to date te komen met jouw reisverslag. Schitterend om te zien, zowel Canada als de US. De bomen lijken zo uit een sprookje te komen en de sneeuw komt ons nu ook bekend voor.
  Beren en grote bomen zijn van Noord Amerika.
  Leuk om te lezen en te kijken naar San Francisco. Zelf ben ik daar in 1986 geweest. Weet je trouwens al waarom de Cablecars geen windshield wipers hebben?

  We wensen jou, wellicht wat laat, een merry Christmas and a happy new year. Veel plezier op de komende trips.
  We genieten van de beelden en de verhalen.

  Groeten en liefs van Anke en Michiel.

 9. Hoi Borg. Te gek dat filmpje met de tram. Hele mooie indruk. Ook alcatras en de golden gate bridge helemaal te gek.
  Nog bedankt voor je kerstgroet.
  Van Anne en mij ook de kerstgroetjes nog.
  We blijven je volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief