San Francisco

Zonnig vandaag! Ik heb eerst even een kopje thee gedronken bij Starbucks en heb ondertussen geprobeerd te bedenken wat ik vandaag ging doen. Er is hier zoveel te zien! Maar je moet ook rekening houden met het weer, vandaag en morgen is het zonnig, maar daarna gaat het een paar dagen regenen… Ik heb besloten om eerst naar Golden Gate Park te gaan en daarna naar Golden Gate Bridge. Ik ben met de bus naar het park gegaan en heb daar wat rond gelopen. Op een gegeven moment kwam ik bij een wit gebouw, waar je tropische planten en bloemen kon bekijken. Er was ook iets met modeltreintjes. Ik ben binnen geweest en het was niet heel erg groot, maar ze hadden aardig wat! Er was ook een ’tour’ waar een vrijwilligster het een en ander uitlegt over alles wat hier groeit, op zich wel interessant, maar ik ben meer dan de helft alweer vergeten… Ook nog even een kijkje genomen bij de treintjes, opa zou het prachtig gevonden hebben!

Daarna vond ik het park erg saai en heb ik de bus naar de beroemde brug genomen. Er waren meerdere uitkijkpunten en je kon ook lopend over de brug. Vanaf de brug heb je ook een prachtig uitzicht over de skyline en Alcatraz. Ik ben tot de eerste pijler gelopen en toen weer terug. Misschien doe ik morgen wel een tour, of ik huur een fiets en ga er zelf op uit, dat is wat goedkoper…

In het hostel was er vanavond gratis eten, relaxed! Mexicaans, dus veel bonen en best wel pittig (misschien ben ik gewoon niks gewend) dus hopelijk vergas ik mijzelf niet vannacht!

8 reacties

 1. Hoi Ing,

  Klinkt weer goed allemaal! Mooie foto’s ook vooral die die je s’avonds hebt gemaakt met alle lichtjes het zal nu zeker wel erg mooi versierd zijn voor kerst en zo! De ouders van Tim zijn nu ook in Amerika in Texas Housten bij familie van Yvette daar blijven ze een maand dus ook kerst en oud en nieuw!

  Ik ben deze week thuis want ik had erg last van mijn buik, de baby heeft echter nergens last van want die schopt vrolijk in het rond hi,hi.

  Liefs,

  Evelien

 2. Met hoeveel personen sliepen jullie op de kamer? Toch wel een raam opengelaten?
  Prettig om de zon weer eens te zien ipv regen.
  Hier heeft het weer flink gesneeuwd, het is weer glibberen.

  Ik heb altijd gedacht dat Alcatraz veel groter was.

  Liefs van mamsje

 3. Prachtige foto’s! Ik blijf het zeggen! Vooral die ‘geel/rood’!! Die is echt fantastisch!
  hahaha bonen in een zigterman! zeker geen gordijntjes om het bed???

 4. HALLO INGEBORG WE ZIJN HELEMAAL INGESNEEUWD IN HEEMSKERK WEL MOOI HOOR IK BEN NET MET DE ROLLATOR NAAR CIOOO GEWEEST MAAR DAT LOOPT EEN BEETJE MOEILIJK MAAR DOORDDOUWEN IK GEEF HET ZOMAAR NIET OP STOERE FRIES TOCH MEISJE GOEIE REIS VERDER IK KIJK ALLE DAGEN EVEN
  DOEI OPA EN OMA

 5. Hoi Ing,

  heb je nou een macrolens voor al die mooie bloemen en plantenfoto´s of is dat een kwestie van knippie plakkie croppie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief