Trein of vliegtuig?

Vandaag heb ik nog een dagje in Seattle gespendeerd, als eerste ben ik naar het station gelopen want ik was van plan om met de trein van Seattle naar San Francisco te gaan, maar ik had nog wat vragen. Ik had gepland om ’s avonds de trein te nemen. Het is ongeveer 24 uur, dus dan kan ik een tukje doen onderweg, ik heb mij laten vertellen dat dat beter in de trein gaat, dan in de bus. Maar de trein ging alleen ’s morgens, dus dan moest ik nog een dag wachten. Even internet geraadpleegd en daar bleek een ticket met Virgin America dezelfde prijs te hebben en er maar 2 uur over te doen, beter! Ticket geboekt voor een vlucht om 19.10 uur.

De regen was gelukkig opgehouden, de wolken waren verdwenen en de zon liet zich zien, goed moment om nog wat door Seattle te wandelen! Ik ben richting de Space Needle gelopen, maar ik had geen zin om daar naar boven te gaan, aangezien dat vast weer ontzettend veel geld kost. Ik ben trouwens in Boston, New York en Toronto ook al in zo’n toren geweest…

Op tijd weer terug naar het hostel, waar ik mijn tas heb opgeslagen en met de lightrail naar het vliegveld. Het was inmiddels weer behoorlijk aan het regenen waardoor er wat vertraging was. Het vliegtuig vertrok een uur later dan gepland, waardoor je natuurlijk ook een uur later aankomt. Dan moet je je bagage nog ophalen en met de metro naar het centrum. Ik was pas om 12 uur ’s nachts in het hostel… Ik vond het vliegtuig trouwens best wel luxe, er was leren bekleding en vette verlichting. Er was ook wifi! dus ik heb op 11 km hoogte getwitterd… Lol!

3 reacties

 1. Wat een verschil, 24 uur trein of 2 uur in een vliegtuig waar je ook nog kunt twitteren. Dan is de keus zo gemaakt. En de temperatuur stijgt naar mate je meer naar het zuiden gaat, ook niet verkeerd.

  Leuk om je weer even gesproken te hebben, goed om af en toe je stem te horen.

  Vandaag een dagje Alkmaar gedaan met de tantes en oma, maar we liepen in de stromende regen, dus wat vaker het restaurant in, lekker een gluhwein gedronken om weer warm te worden. Was het idee van tante S.

 2. Dank je wel Ien, het was een heel gezellige dag, maar je hoeft natuurlijk niet alles te vertellen! Maar de gluhwein was wel heel erg lekker! Net op tijd een dagje uit, vandaag sneeuwstormen! Geen klant in de winkel. Hans heeft er bijna 3 1/2 uur over gedaan om thuis te komen vanuit Velsen-Noord. Hij had misschien ook beter het vliegtuig kunnen pakken!!!
  Nou Ingeborg, gelukkig heb jij geen last meer van sneeuw!

 3. Zeg??? Beginnen de ’torens’ je al te vervelen????? Dat zal toch niet :p
  Ik ken alleen de eifeltoren, de toren van pisa en de stratosphere in las vegas!!!
  Ik snap je keuze voor het vliegtuig! 🙂
  En idd ons dagje alkmaar was leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief