Seattle

Vandaag ben ik door Liz naar Bellingham gebracht (in de staat Washington). We gingen met de auto de grens over op hetzelfde punt als een paar dagen geleden (naar Lynden), maar nu konden we niet in één keer doorrijden, maar moesten we naar binnen om een paar vragen te beantwoorden, Waarschijnlijk omdat ik nu enige tijd in de States verblijf. Ik begrijp best dat ze het een en ander willen weten, en dat ze er zeker van zijn dat je jezelf kunt onderhouden, maar door al die vragen (wat is je beroep, hoe kun je dit betalen, wat ga je hier doen, waar ga je naartoe, enz enz) voelde ik me bijna crimineel, wat natuurlijk onzin is. Gelukkig mochten we door, want ik wilde wel mijn bus halen. Gelukkig waren we ruim op tijd voor de bus en daar heb ik afscheid genomen van Liz.

Het weer was aardig, er was wel wat bewolking, maar de zon scheen gelukkig ook. Het was ongeveer 2 uur van Bellingham naar Seattle en het eerste uur heb ik alleen maar bomen gezien. Daarna heb ik wat gedoezeld en toe ik weer wakker werd reden we Seattle binnen en daar regende het. Beetje jammer.

Ik heb mijn spullen naar het hostel gebracht en daarna ben ik wat gaan lopen in de buurt. Op het ene moment druppelde het alleen wat, het volgende moment regende het pijpestelen. Gelukkig heb ik voor mijn ‘kleine’ camera een onderwater huis gekocht (omdat ik foto’s wil maken tijdens het snorkelen) en daar heb ik nu ook profijt van.

Het hostel is een gezellig hostel en elk bed heeft gordijntjes voor extra privacy, dat heb ik nog niet eerder gezien, leuk!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief