Vancouver

Vandaag een dagje naar Vancouver geweest. De eerste stop was in Lynn Valley Park. We zijn gestopt bij een snelstromend riviertje. Je kunt hier volgens mij ook erg mooi hiken, dit zet ik op mijn lijstje voor later! Daarna zijn we op zoek gegaan naar de suspension bridge. De Capilano Bridge is vrij groot, maar het kost iets van 35 dollar om daar overheen te lopen, dus hebben we die van Lynn Valley opgezocht, deze is iets kleiner, maar gratis. En erg mooi! Hier ook erg veel mossige bomen. Dat mos groeit hier in de hele omgeving, omdat het hier blijkbaar redelijk nat is en omdat de zon niet overal komt blijft het vochtig en dat is ideaal voor mos.

Back in the days,2010
Back in the days
2010

Daarna zijn we naar Stanley Park gegaan voor een mooi uitzicht op de stad. Even verderop staat een holle boom met een omtrek van 12 meter. De opening is breed genoeg om er met een auto doorheen te rijden… Daarna zijn we in de stad zelf geweest en hebben we een kijkje genomen bij ‘Cauldrum’ waar het Olympisch vuur brandde. Het is gemaakt van glas en ik vind het wel een mooi sculptuur.

Daarna zijn we nog naar Granville Island geweest, dit is een soort van winkelcentrum en ook erg gezellig. Hier heb je ook een mooi uitzicht op de skyline Vancouver. We hebben hier een hapje gegeten, wat rond gelopen en hier en daar een winkeltje in geweest. Op de weg terug kwamen we weer langs Cauldrum, dus ook nog een fotootje ‘by night’.

Een geslaagde dag.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief