Broodje Kroket

woensdag zijn we naar Fort Langley geweest, een klein plaatsje in de buurt, maar het water kwam met bakken uit de hemel, dus we waren vrij snel weer terug in Abbotsford.

Vandaag zijn we ‘in het buitenland’ geweest, de Verenigde Staten! We zijn in de staat Washington geweest en als eerste hebben we een stop gemaakt in Blaine, dat is aan de overkant van White Rock waar ik vorige week was, vanaf hier kun je het stadje zelfs zien liggen. Daarna zijn we langs Drayton Harbor naar Beachwood gereden, een Camping/RV-park waar Liz & Gary in de zomer vaak zijn. Leuk om te zien! Als laatste zijn we naar Lynden geweest, dat is een stadje met Nederlandse roots. Ze hebben er een toeristische attractie van gemaakt, dus je ziet hier molens, klompen en het restaurantje waar we geluncht hebben had zelfs kroketten op het menu, lekker!

7 reacties

 1. HALLO INGEBORG
  KREEG JE GEEN HEIMWEE MET AL DIE NEDERLANDSE DINGEN HEB JE NOG CROKET GEGETEN ?
  WE KRIJGEN VANMIDDAG BEZOEK VAN RIANNE EN PIETER EN THIJE VERDER IS ALLES GOED BIJ ONS
  GROETJE Opa enOma

 2. Jammer dat het zoveel regent.
  Maar ondanks dat is er genoeg te zien.Je waant je zo wel even in Nederland. Wij hebben daar idd een broodje kroket gegeten, de smaak kwam overeen met de Nederlandse maar het formaat was wat aan de kleine kant.

 3. Ha die Ingeborg, dat was wel even slikken zeker, toen je die molen zag? Het greep vast naar je gemoed…gelukkig als troost een lekker broodje kroket, altijd lekker!
  Die adelaar is echt prachtig om te zien, zelfs zonder telelens.
  De bomen met varens zijn ook prachtig, onze kerstboom staat ook,zonder varens maar wel met gekleurde lichtjes, lekker gezelli, Sjakie heeft al wat versiersels eruit ‘gespeeld’, het is voor hem ook kerst en alles is onbreekbaar als het goed is…

  Geniet en liefs Margriet

 4. Hey a quick stop in dutch/canada nice. Hope you enjoyed your stay in Canada. Ben je nu op reis in de states.
  enjoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief