Adelaars en mossige bomen

Op zaterdag heb ik een stukje gewandeld. Abbotsford is niet echt ingesteld op wandelaars, maar er is hier en daar wel een stoep en een verkeerslicht waar je kunt oversteken. De eerste stop was bij een toerist-infopunt. Ik heb wat brochures gehaald van Abbotsford, Vancouver en Victoria (Vancouver Island), dat schijnt erg mooi te zijn. Daarna ben ik doorgelopen naar de Walmart. Was nog nooit in een Walmart geweest, dus dit leek me een mooie gelegenheid om daar eens een kijkje te nemen! Nou, ik kan je vertellen, hier kun je echt alles kopen, elektronica, speelgoed, tuinspullen, noem maar op. Je kunt hier ook gewoon boodschappen doen en ze hebben uiteraard ook een food-court. Leuk om een keer te zien.

Zondag hebben we geluncht bij Geoffrey en Shannon (zoon en schoondochter Liz & Gary) het was erg gezellig, want Chris was er ook (andere zoon) en er was ook ijshockey voor, dus we hebben met een aantal de wedstrijd gekeken.

Vandaag hebben we een tochtje gemaakt door de omgeving. Als eerste zijn we naar Mission geweest, daar ben ik eerder ook al geweest, maar toen hadden we niet echt veel zicht, door de laaghangende bewolking en nu was het ook bewolkt, maar we konden toch veel meer zien dan de vorige keer! Daarna zijn we doorgereden naar Harrison, een plaatsje aan een meer met een mooi uitzicht. We hebben daar een kopje thee gedronken en Fudge gekocht (lekker!). Onderweg hebben we nog adelaars gezien, ik heb er zelfs een op de foto weten te zetten, maar je hebt wel een vergrootglas nodig om ‘m te zien, sorry daarvoor, mijn lens was niet lang genoeg…

Op de terugweg hadden we nog een mooie ondergaande zon, maar we konden nergens stoppen, dus de foto is vanuit de auto gemaakt.

4 reacties

 1. Leuk! Weer om wat te lezen! Hoezo een vergrootglas nodig? Goed te zien hoor! Ik vind die bomen met varens en mos erg mooi, bijzonder om te zien. Wij hebben net de kerstboom neer gezet! Gezellig! Vanavond gezellig “keezen” met Frans en Lies, kijken of ze tegen hun verlies kunnen!

 2. De white Eagle, mooi! En ook ik heb geen vergrootglas nodig hoor.Prachtige foto’s, die van de zonsondergang is net een ansichtkaart, zal je op Flickr vast wel reakties opkrijgen.
  Maar de bergen…..ik krijg zin in de wintersport, nog een week of zes.
  Ga je nog naar Vancouver/Stanleypark?? Moet je zeker doen.

  Liefs van mamsje

  PS de mails over het familieweekend zijn weer losgebarsten.
  Ewout heeft een weddenschap met tante Lies verloren en moet het hele familieweekend verkleed rondlopen. Allerlei suggesties gaan er over en weer.

 3. Oh Ingeborg de foto’s zijn weer prachtig!! De ondergaande zon is erg mooi! Is één van je favourite beelden om te fotograferen toch?!
  En uuhhh die weddeschap heeft Ewout zelf bedacht. Hij zou de dam tot damloop doen ….. ja ja niet dus hè.
  Tja….dan vraag je om moeilijkheden 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief