IJshockey

Vandaag ben ik naar een ijshockey wedstijd geweest in een stadje verderop, Chiliwack. Want een NHL-wedstrijd is wat aan de dure kant en het is ook nogal een uitdaging om er te komen. Een wedstrijd in één klasse lager dus, de Chiliwack Bruins tegen de Kelowna Rockets. Een interessante wedstrijd! Tussen de eerste en tweede periode was er een wedstijdje met kleine kinderen (zó schattig) en tussen de tweede en derde periode streden 3 koppels om een of andere prijs door een soort van kruiwagenlopen, erg grappig op ijs! Na het scoren van de thuisploeg (de Bruins) werden er onwijs veel knuffels op het ijs gegooid, waarschijnlijk voor het leger des heils (kerst enzo), het duurde bijna een kwartier om alles op te ruimen en het was een hele container vol! Uiteindelijk heeft de thuisploeg gewonnen met 3 – 2. Ik vond het gaaf om een keer zo’n wedstrijd mee te maken, het gaat veel sneller dan voetbal en je hebt hier geen schwalbes, terwijl het er een stuk harder aan toe gaat. Voetbal is voor watjes!

3 reacties

  1. Fanatiek zijn die Canadezen wat ijshockey betreft. Ik zou ook wel eens een wedstrijd mee willen maken. Er werden heel wat knuffels gegooid! Daar is Heereveen niks bij! Maar een leuk initiatief. Kunnen ze hier ook wel invoeren! Leuke filmpjes. Welke leeftijd hebben die kinderen ongeveer, dat is niet zo goed te zien.
    Je staat er prachtig op met die mascotte, wel een eer voor hem om met een Nederlandse fan op de foto te poseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief