White Rock

Vandaag zijn we naar een klein dorpje verderop gereden, White Rock. Dat ligt ten westen van Abbotsford. Je kunt er natuurlijk over de snelweg naartoe, maar je kunt ook langs de grens met de USA rijden. Naast deze lange rechte weg is een stukje gras en dan weer een weggetje en het gras is de letterlijk de grens. Er zijn overal camera’s geïnstalleerd en ze zullen ook wel sensoren hebben, dus je kunt wel proberen ‘over te steken’ maar de kans dat ze je pakken en een hartig woordje met je willen spreken is vrij groot… Op de foto zie je links de Canadese weg en rechts de Amerikaanse.

In White Rock was wel een beetje frisjes en het begon ook wat te regenen, dat maakte het er niet echt beter op. We zijn een klein restaurantje in gegaan om op te warmen en dat hielp goed. Daarna zijn we weer terug gereden naar huis en daar hebben we een slechte kerstfilm gekeken, haha.

10 reacties

 1. Hoi Ingeborg,

  Wat een pracht allemaal. Je maakt werkelijk schitterende foto’s! We bekijken ze bijna elke dag. Mooi hoor, volgens mij verveel je je kapot daar. Sorry voor mijn late reactie. Ik was druk met concerten en socialisatie enzo. Ik ben trouwens ook fan van een bandje uit Toronto. Ze komen daar dus vandaan en vorig jaar heb ik ze nog gezien en gehoord in Paradiso Amsterdam…
  The Tragically Hip. Ken je ze? Afgelopen week was in naar 2 concerten geweest en de volgende is pas in april. Ik ken weer effe bijkomen. Heb je overigens Bryan Adams al ontmoet? Is ook een Canadees, dus vandaar! Hij heb net een nieuwe cd uit! Bare bones.
  Verder is het bij ons hartje winter. Vandaag is er veel sneeuw naar beneden gekomen. Morgen gaan we naar de nieuwe Harry Potter.
  Vanavond hebben wij pakjesavond. We hebben samen lootjes getrokken en ik heb weer Margriet getrokken. Ze weet het alleen nog niet. Veel geluk verder en we volgen je leuke en boeiende verhalen en beelden.
  Na de Sint duiken wij ook in de kerstsfeer. Woensdag gaan we een boom halen.

  Groeten van Herbert

 2. Hoi Ing,

  fascinerend beeld zo met die twee wegen. De fantasie slaat op hol als ik daaraan denk. Vanaf Canada in Amerika plassen… waar krijg je dan een boete? Waar je wildplas landt of waar-ie is vertrokken? Problemen die jij als vrouw waarschijnlijk zelden meemaakt 🙂

  Wat is de decembertijd zonder slechte kerstfilm? Ik zelf vind goede kerstfilms ook maar niks. Ik heb er ook zelden een gezien, je moet toch proberen om een beetje ‘kwaliteit’ in je kijkgedrag aan te brengen, dus lang leve de slechte kerstfilm! Krijg je al wel een beetje kerstsfeer daar?

  Na een paar dagen glibberen en glijden schijnt vandaag de zon volop. De meeste sneeuw is dan ook alweer vertrokken. Heb je nog een leuke foto opdracht voor me in de sneeuw? Ik heb zoveel ideeën dat ik uiteindelijk niks uitvoer. Tips van een ervaren cameravrouw???

  Oke veel plezier daar waar je bent,

  liefs, Martijn

 3. Hallo zus,

  Ziet er cool uit daar, welke kerstfilm heb je gekeken dan ? ik vind zelf nog steeds Ernest saves christmas erg goed.

  We hebben je wel gemist hoor bij het vieren van de sint, erica moet een traantje wegpinken

 4. hmmmm ik zou een beetje ondeugend worden van zo’n grensgebiedgrasveldje…..en als ik het zo lees ben ik niet de enige?! Martijn?!
  dikke kus van mij, XX

  1. Ik ken die weg, daar zijn Old en ik ook geweest.
   Er zijn idd overal camere’s maar je ziet ze niet.
   Moet wel lachen om de reactie van Martijn, dit moet iemand eigenlijk eens uitproberen!
   En wat voor ondeugends heeft Lies voor ogen??
   Zo ga je toch anders naar je familie kijken……

   Ing, veel plezier, ben benieuwd naar verdere avonturen.

   Kus van moeders.

 5. wel rare lui hoor die amerikanen, in europa haast geen grens meer te vinden en daar helemaal met camera bewaking en sensoren………ing probeer het maar gewoon uit hoor wie weet wat voor leuke rancher erop af komt 🙂

  kuzzzzzzzz alma

 6. Dag Borgje,

  Vraag Gerrit maar eens of hij Martijn’s vraag kan beantwoorden. Heb trouwens ergens nog een foto van zo’n Inukshikkukdukd ding die Gerrit gemaakt heeft toen we op onze rondreis in BC, Yukon en Alaska waren. Xal em je meelen

 7. Ha die Ingeborg, hoe krijg je die foto’s toch zo mooi, vooral die met die laaghangende bewolking in de bergen…
  spectaculair!
  Hier is het spekglad, al dagen, ik ben nog maar 1 keer gevallen en tig keer bijna, maar net niet…
  Al mijn spieren doen zeer, vooral mijn vingers, waarvan er 1 helemaal blauw is, dus ik hou het kort…maar wat is kort voor een Zigterman? Dit dus.
  Liefs Margriet

 8. Hey Ing,

  Hoe gaat ie daar? een beetje rustig aan aan het doen of te druk om een blog te schrijven? Vandaag mn inbox vol over het familieweekend.. Ewout in een kippenpak.. we gaan je foto’s sturen!

  Verder bij mij rustig hoor.. glibberend naar het werk, alhoewel het vandaag bijna allemaal is opgelost..

  Hoop snel weer wat van je te lezen! X Harriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief