Van Oost Naar West

Vandaag ben ik van Toronto naar Abbotsford gevlogen. De hele reis duurde ongeveer 7 uur. De eerste stop was in Saskatoon en daar lag heel wat sneeuw. Het was maar een korte stop dus iedereen kon in het vliegtuig blijven. Volgens mij was ik de één van de wenigen die door vloog.We konden 10 minuutjes eerder weg, waardoor we in Calgary (de tweede stop) iets langer de tijd hadden om even de benen te strekken en een hapje te eten. Daarna het laatste deel naar Abbotsford. Ik ben dus in 1 land door 3 tijdzones gevlogen en hier in Abbotsford is het 3 uur later dan in Toronto. Het was niet super druk in in het vliegtuig en de stoel naast me was de hele reis leeg, Kon ik mooi mijn handbagage onder de stoel daar plaatsen, voor wat meer beenruimte! Bij de landing gingen we nog door een sneeuwbui en dat zag er wel apart uit, maar helaas veranderde dat bij de landing in regen…

Saskatoon vanuit de lucht,Saskatoon, Saskatchewan (2010)
Saskatoon vanuit de lucht
Saskatoon, Saskatchewan (2010)

2 reacties

  1. Hoi Ing,

    Was het bewolkt tijdens de reis? Ik herinner van de vlucht over Canada dat we lange tijd over land vlogen waar geen steden dorpen of zelfs geen wegen te zien waren! Wat is Canada een groot land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief