Toronto Island

Vandaag ben ik met Catharina op stap geweest naar Toronto Island, een klein ‘eiland’ in Lake Ontario, waar je in 10 minuutjes met de veerboot naartoe vaart. In de zomer is er van alles te doen hier, maar nu is het rustig en zie je alleen de mensen die hier wonen en een enkele toerist. Het was wel wat frisjes, maar je hebt hier een mooi uitzicht op de skyline van Toronto. Voordeel van de winter is ook dat er geen blad meer aan de bomen zit, waardoor elke boom een soort ‘sculptuur’ is.

Weer op ‘het vaste land’ hebben we een hapje gegeten ergens en zijn we verder gelopen naar het stadhuis, waar een grote kerstboom stond en waar je ook kunt schaatsen op een schaatsbaan. Aan de overkant was er de beroemde winkel ‘The Bay’ (vergelijkbaar met de Bijenkorf) die een mooie etalage had, helemaal in kerst-stijl.

3 reacties

 1. Die kano was net een zoekplaatje!
  Mooie foto’s met de kerstsfeer en lichtjes!
  Wij zitten nog in de sinterklaassfeer…..en in de kou!
  brrrrrrrrrrr

  1. Leuke etalage’s, en mooi gefilmd.
   Doet mij aan mijn jeugd herinneren. We gingen met mijn vader altijd de etalages van de Bijenkorf en V en D bekijken, dit maakte grote indruk.

   Mooie foto van die verlichte promenade.
   Enne, die kano moest ik ook goed bekijken voordat ik zag dat het een kano was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief