Rond het kampvuur

Vandaag was een leuke dag. Ik heb wat rondgelopen in de stad en ben in het Eaton Center geweest (the mall), daar had Swarovski een grote kerstboom opgetuigd met allerlei kristal erin, zag er wel leuk uit! En ik ben bij de lancering van Muskrat Magazine (online magazine) geweest in de studio bij Malinda. De inhoud ervan is voornamelijk artistiek en heeft als inspiratie en doelgroep ‘native people’. De lancering stond dan ook helemaal in het teken van de natives; er waren native taco’s, ze hadden van waxinelichtjes een ‘kampvuurtje’ gemaakt en er was zelfs een echte ‘story-teller’, iemand die een verhaal vertelt zoals dat van generatie op generatie is gebeurd. Ik vond het een eer om daarbij te mogen zijn. Ik denk dat dat iets is wat je maar één keer in je leven meemaakt!

Daarna had ik met Anna afgesproken bij een bar iets verderop, dus daar ben ik lopend naartoe gegaan. De bar heette Rivoli en beneden hadden ze een restaurant en een dansvloer, boven een poolcafé. Eerst hebben we boven een wijntje gedronken, helaas waren alle pooltafels bezet, anders had ik wel een potje pool willen spelen. Daarna zijn we naar beneden gegaan, naar de dansvloer. Het wijntje zorgde ervoor dat ik wat losser was, dus dat was helemaal niet erg. Anna had al gezegd dat dit een erg leuk café was en dat iedereen er lekker kon dansen, of je het kon of niet… Dat vond ik al een hele geruststelling. Aan het eind van de avond was ik wel een beetje dronken, maar volgens mij heb ik geen gekke dingen gedaan.

O ja… Toen ik naar de studio ging, kwam ik een kerk tegen die roze verlicht was. Borstkanker maand is over, dus dat kan het niet geweest zijn. Er liep ook een man met een doedelzak, in een quilt. Ik hoop maar dat hij er wat onder aan had, want het was behoorlijk frisjes vanavond…

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief