Angus

Maandag ben ik naar een Adriana, een andere zus van Catharina geweest (zo ontmoet je de hele familie in zeer korte tijd…). Zij woont in het plaatsje Angus, vlakbij Barrie en ongeveer 60 km boven Toronto aan Lake Simcoe. Op dinsdag zijn we wezen hiken door het bos en hebben we een tochtje gemaakt naar Creemore, een plaatsje vlakbij. Adriana heeft mij wat huizen laten zien die in de typische bouwstijl zijn van deze provincie (Ontario). In de namiddag begon het nog lichtjes sneeuwen. Woensdag ben ik weer naar Toronto gegaan.

5 reacties

  1. ha die ingeborg, alles weer even bij gelezen mn computer is weer eens van het internet af……. dus lees het nu even op mn werk. het wordt straks nog een hele klus om al die mooie foto’s een plekje te geven. Leuk dat je bij Tjip Lisa en Thieme bent geweest. Blijf genieten he, dikke kuzzzzzzzzzz Alma

  2. Hallo Igeborg,

    Samen met Oma Dika in Lelystad naar de foto’s van afgelopen week gekeken. We zijn onder de indruk! Wat is Canada toch mooi. Wat leuk dat je langs de overzeese Ruijterij bent geweest. Goed om te zien dat zij helemaal ingeburgerd zijn.
    De CN-tower is toch wel het einde. Een mooi doorkijkje naar beneden door die glazen vloer. Met samengeknepen achterwerk natuurlijk.
    We genieten van je journaals. Groetjes van Anke en Michiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief