Thanksgiving

Vandaag vervroegd Thanksgiving gevierd… We waren bij Henriëtta (zus van Catharina), die een aantal jaar in de VS heeft gewoond en elk jaar rond de Amerikaanse Thanksgiving een traditioneel etentje geeft voor vrienden en familie. We zijn met een aantal met de trein naar Burlington gegaan en daar heb ik nog meer familie ontmoet. En om in de juiste sfeer te blijven was er ook football op tv, dus ik voelde me helemaal Amerikaans… We hebben veel over familie gekletst en ik heb wat verhalen gehoord, die ik nog niet kende (zo leer je elke dag weer wat bij…). Ik kreeg zelfs complimentjes over mijn Engels, blijkbaar spreek ik het vrij goed! Ik ben zelfs aan de wijn gegaan, maar als je dat niet zo vaak drinkt, voel je ‘m al vrij snel, dus ik was blij dat we aan tafel konden! Iedereen had wat eten meegenomen en er was meer dan genoeg! Kalkoen, yams, mashed potatoes, veggies, salad en gravy. En als toetje was er een worteltaart en mijn nieuwe favoriet, chocolate brownies (zelf gemaakt door Carol-Lynn)!

De foto’s zijn door Catharina gemaakt!

5 reacties

 1. Kijk dat is nou leuke familie :p Gezellig eten en verhalen vertellen onder het genot van een glas wijn!!!
  En wat ziet het er goed uit!!!

 2. Hoi Ingeborg, gezelli, zo’n familie feestje…
  De eekhoorn foto’s moet je erin houden, is toch een beetje een familie-ding nietwaar?
  Oh ja, wij hadden afgelopen week Herbert zijn nicht uit Christchurch aan de telefoon en vertelde dat jij die kant op gaat, waarop zij spontaan aanbood dat als je niet te moeilijk bent qua slaapplaats, je gerust een paar dagen bij hun mocht logeren… Zij is ong. 50+, heeft 4 volw.-puberdochters en een redelijk groot huis. Zij is erg aardig, is afgelopen zomer bij ons op bezoek geweest. We horen wel of je interesse hebt.
  Hier is alles oke, ik heb zin in de komende maand, lekker kneuteren.
  Kuz Margriet X.

 3. Hey Zus! Dat ziet er gezellig uit op de foto’s! Nu had je natuurlijk ook een heleboel om thankful voor te zijn he (een lief nieuw neefje, een leuke zus;)) Ik ben trots op je dat je dat men je Engels goed vindt, al had ik niet anders verwacht van mijn zus:) Hier gaat alles goed, maar we missen je wel heel erg hoor!! Dus we moeten echt maar skype anders vergeet Jason nog dattie zo’n leuke tante heeft (hij had laatst opa Wolter een tijdje niet gezien en toen moest ie ook weer even wennen;))! Nou Ing, blijf leuke dingen doen en geniet er van! We spreken elkaar snel!
  X Erica en Jason
  ps Matthew was erg blij met zn pen, maar snapte niet helemaal wat de Niagra fall waren dus dat hebben we maar even uitgelegd. Je krijgt een dikke kus van hem!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief