Jazz

De afgelopen paar dagen heb ik niet zo heel erg veel gedaan… Maar vandaag met Anna op pad geweest, met wie ik in IJsland ook een paar keer ben opgetrokken. Anna is net als ik grafisch vormgever, dus we hadden genoeg om over te kletsen. Als eerste liet ze me de school zien, waar zij heeft gestudeerd, College of Art & Design, een vrij uniek gebouw… Daarna zijn we naar Kensington Market (Chinatown) gelopen en heeft ze me wat leuke winkeltjes laten zien. We hebben een kopje thee gedronken bij een leuk klein zaakje en daarna zijn we naar The Rex gegaan, een jazz & blues bar met live-muziek en hebben daar ook een hapje gegeten! Ik vond de sfeer er erg goed en de eerste band (TJO Big Band) was geweldig! De tweede band was een ander soort jazz, niet echt mijn stijl… Maar het was toch een gezellige dag!

3 reacties

  1. hallo Ingeborg blij weer iets van je te horen ik was al een beetje ongerust zo zijn Oma,s
    ik kreeg gister van Margriet een mooie eekhoorn kaars toen zeiden we dat jij ook iets met eekhoorn,s had nou meisje geniet er van je beleefd veel bij ons is alles goed groetjes Opa enOma bedankt voor de kaarten

  2. Hee Ingeborg. Wat een mooi land Canada. Anne en ik volgen je trip nog steeds op de voet. Lekker stuk muziek in het café. Dat is niet zomaar een bandje maar een complete big band. Te gek. Veel plezier verder en we blijven je volgen. Greetz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief