Cn Tower

Vandaag dan eindelijk de CN Tower! Je gaat met de lift (met 22 km per uur) naar boven en daar heb je een prachtig 360 graden uitzicht op Toronto en Lake Ontario. Je kunt zelfs naar beneden kijken door de glazen vloer, over het algemeen heb ik geen hoogtevrees, maar ik voelde me niet op mijn gemak op die glazen vloer…

Later heb ik geluncht in hetzelfde restaurant [marché] waar ik eerder ook heb gegeten met Catharina. Ik vind het een geweldig concept, zoals ze het restaurant hebben opgezet en ik denk dat het in Nederland misschien ook wel zou werken. Bij de ingang krijg je een soort van credit-card en al het eten wat je besteld, wordt hier op gezet en je betaalt bij de uitgang. Je kunt hier kiezen uit pasta, pizza, vis, sandwiches, salades en veel meer. Ze maken het klaar waar je bij staat en met de pasta kun je bijv. kiezen welke pasta, welke saus en of je er extra tomaten of paprika in wil. Zo kun je met meerdere mensen eten en heeft iedereen wat hij/zij wil.

5 reacties

 1. Die lift gaat best snel! En dan die glazen vloer, best voor te stellen dat je je dan niet erg op je gemak voelt.
  Die restaurantketen, is dat typisch Canadees?

 2. Ha die Ingeborg,

  spectaculair denk, dat uitzicht…leuk dat we even het lift gevoel mee kregen met je filmpje.
  Die foto met je spullen op en om je is ook errug leuk!
  Hier is alles oke, we hebben de man met de mijter en de witte baard weer in het land, ook wel weer gezelli.
  De kaarsjes branden weer gezellig want het is vroeg donker dus creeeren we ons eigen licht.

  liefs van Margriet X.

 3. Wat erg die glazen vloer! Ook ik heb geen hoogtevrees, maar dit zou ik ook niet echt fijn vinden!
  De Cn Tower ziet er niet echt mooi uit, maar het uitzicht is echt geweldig!

 4. Ik Riga heb ik ook in een glazen lift gestaan met Martijn en Annemiek. Wij vonden het sensationeel!!! Martijn besloot toen gelijk maar om GEEN hoogtevrees meer te hebben! Is gelukt! De lift ging gelukkig wel wat minder snel dan deze……. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief