Lake Ontario

Vandaag hebben we langs het strand van Lake Ontario gelopen. Het was zonnig en de temperatuur was lekker, ondanks de wind en wat bewolking. Ik wilde ook eigenlijk naar de CN Tower, maar het was al wat later in de middag dus dat bewaar ik voor morgen.

Lake Ontario is de kleinste van de 5 Great Lakes (de andere vier zijn Lake Superior, Lake Michigan, Lake Huron & Lake Erie). De maximale lengte van dit meer is 311 km en maximale breedte 85 km. Het diepste punt is 244 m diep.

Eén reactie

  1. Volgens mij is de CN tower de toeristische attractie van Toronto?
    Mooie foto van dat herfstblad, de Canadese maple-leaf!
    Lake Erie is erg groot heb ik gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief