Downtown

Gister ben ik er in mijn eentje op uit getrokken. Ik ben met de subway down-town gegaan en heb daar wat rondgelopen. Het was iets drukker dan de dag daarvoor, maar dat is vrij logisch op een zaterdag. Op Yonge Street werd het verkeer omgeleid en de Gemini Awards bleken uitgereikt te worden vandaag. Er was een rode loper, maar ik herkende eigenlijk niemand… Blijkbaar kwamen er Olympische ijsdansers voorbij en een beroemd koppel dat ook Dancing On Ice had gewonnen of zoiets. Maar het waren allemaal Canadezen, dus dat verklaart het misschien.

Catharina houdt wel van een filmpje, dus ze heeft ontzettend veel dvd’s en ook veel kanalen op tv, dus ‘s avonds hebben we een film en wat series gekeken. Ik verveel me hier geen moment!

Vandaag ben ik met Malinda mee geweest naar de studio. Dat is een groot soort atelier, waar meerdere mensen een ruimte kunnen huren om te schilderen, boetseren of iets anders kunstigs. Malinda maakt hier onder andere opnames voor documentaires. Ik vond het erg interessant om te zien wat ze doet. [bekijk haar werk]

2 reacties

  1. Al weer een rode loper! Je komt nogal wat tegen hè! Geen idee wie er op lopen. Intressanter is de vraag : wie zijn Catharina en Malinda???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief