Hike

Vandaag wezen hiken… Ik kon bij het hostel een fiets huren en ben eerst naar de Whirlpool gegaan. Dit is de grootste whirlpool ter wereld (zeggen ze), omdat de Niagara River hier een bocht van 90 graden maakt. Soms draait het water echt, maar nu helaas niet. Het was niet heel erg lang fietsen, gelukkig, want het was niet een heel erg comfortabele fiets. Maar het was goedkoper dan met de taxi! Even verderop was een restaurant en iets waar ze totempalen maken en daar kon je ook een met een trap naar beneden om te gaan hiken. Er waren een aantal routes, maar ik had niet de hele middag, dus ik heb de kortste genomen naar de rivier. Daarna ben ik weer terug gegaan naar het hostel om de fiets terug te brengen en na nog wat gegeten te hebben ben ik met de GoBus naar Toronto gegaan.

Het was ongeveer 3 uur rijden en ik moest overstappen op de GoTrain. In de trein kwamen er vier vrouwen binnen die uitgebreid over bevalling aan het praten waren, en over tampons enzo, ik vond het wel grappig om te horen allemaal, gelukkig zat ik met m’n rug naar ze toe, want ik moest af en toe wel lachen om wat ze allemaal zeiden.

4 reacties

 1. Bevallingsverhalen in de trein……hm, dat je daarvan kan meegenieten, zit je toch ook niet op te wachten.

  Mooi die foto van de whirl, lijkt een beetje op de geijser Strokkur vlak voordat die spuit.

  Ben benieuwd naar de verhalen over je belevenissen in Toronto.Groetjes aan Catheryn en Malinda.

 2. ZO HOOR JE NOG EENS WAT IN DE TREIN JE HOORD LIEVER WAT ANDERS DENK IK DE FOTO,S ZIJN WEER MOOI IK HEB GISTER TJIP NOG EVEN GESPROKEN EN LISA GEFELICITEERD IK BEN WEER OVERAL VAN OP DE HOOGTE HEB JE THIEME Z,N VRIENDIN OOK GEZIEN HIER IS ALLES GOED
  GROETJES OPA EN OMA

 3. Hey Ing,

  Had toch een hele ander gedachte bij een whirlpool.. dacht dat je erin kon zwemmen totdat ik het filmpje zag.. maar niet doen he?
  Ben benieuwd waar je nu bent!

  Daaag Harriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief