Vlinders

Vandaag naar de Butterfly Conservatory geweest. Kaartje zat gratis bij de tickets van gister, dus het leek me leuk om daar vandaag heen te gaan en een kijkje te nemen. Het was iets kleiner dan die in Emmen, maar ze hadden veel vlinders. En ze zaten ook op de grond, dus je moest goed uitkijken dat je er niet op ging staan. Buiten was er een botanische tuin en daar liepen ook eekhoorntjes rond, donkere, die had ik nog niet eerder gezien…

‘s Avonds heb ik nog wat foto’s gemaakt bij de Falls…

6 reacties

 1. Ha die Ingeborg,

  Wat een prachtige vlinders! Mooi gefotografeerd! En weer een eekhoorntje, ben benieuwd hoeveel soorten er zijn, dit was dus een Canadese.
  Wat zijn de watervallen mooi als ze verlicht zijn. Overdag zijn ze heel inposant. Door de filmpjes krijg je dat gevoel erbij.
  Waar komt al dat water vandaan, elke dag maar weer.
  Ja hier wil ik ook wel eens naar toe!

  Liefs van moeders.

 2. Je moeder wordt wel erg enthousiast. Er liggen al boeken thuis over IJsland en New York. Nu komt dit er ook nog bij . . . . Ziet er naar uit dat we nog vaak naar de bieb moeten!

 3. Hallo Ingeborg

  wat heb je al weer veel gezien prachtig de vlinders en de waterval foto,s je bent al een heel end bij ons vandaan pas goed op je zelf meisje
  liefs Opa enOma

 4. Ha die Ingeborg, erg imposant die watervallen,prachtig!
  Oh ja, je natuurkalender van jou hangt prachtig,hartelijk dank daarvoor. Zelfs op het toilet denken we regelmatig aan je….
  Het is hier mooi herfstweer vandaag, morgen SintreMaarten, dus ik hoop dat we het een beetje droog houden!
  Greetz van H&M uit Alkmaar

 5. Prachtig die vlinders Ingeborg!!! ben weer jaloers….alhoewel ik op Aruba ook prachtige heb gezien!
  Zullen we eekhoorntjes gaan tellen??
  liefs tante Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief