Groene meren

Gister was een regenachtige dag, en toen het even droog was, ben ik met Lisa even een blokje om gegaan in Fayetteville. Bij aankomst hier was het al donker, dus nu kan ik zien hoe Tjip, Lisa en Thieme wonen. Hier en daar nog mooie gele bladeren aan de bomen, maar ook al een heleboel kale bomen, eerder in de herfst zal het hier wel mooi zijn! Na de wandeling hebben we Thieme opgehaald bij zijn vriendin Krista, in Chittenango, Ik heb haar en haar familie in de gauwigheid even gezien en het lijken mij aardige mensen. Lisa liet een foto zien van hoe ze het huis versierd hadden met Halloween en het zag er sfeervol uit! Daarna hebben we even een hapje gegeten bij een broodjes-zaak down-town. ‘s Avonds heb ik nog twee afleveringen van Grey’s Anatomy gekeken en één van Private Practice, dit heb ik wel gemist…

Vanochtend ontbeten bij Denny’s, en ik moet zeggen dat ze een goed ontbijt serveren! Gebakken eieren met spek, toast en sausage links (worstjes). Ik weet al waar ik nog een keer ga ontbijten! Na het ontbijt ben ik met Lisa naar Green Lakes State Park geweest, ook hier prachtige gele bladeren! Vandaag trouwens ook meer zon dan gister, dus dat was wel aangenaam. We hebben een rondje om het grote meer gelopen en ik heb natuurlijk wat foto’s gemaakt. Het was er best wel rustig, omdat je natuurlijk buiten het seizoen zit. ‘s Avonds waren alle Back To The Future films voor, ik heb de laatste 2 gezien en ik vond die in het wilde westen wel erg leuk. Ook wat heen en weer gezapt naar Two and a Half Men.

2 reacties

  1. Lisa zal het wel erg gezellig vinden dat je er bent, eindelijk weer een bekende voor haar. Konden jullie een elkaar begrijpen in het duits en nederlands?
    Dus je hebt Thieme’s vriendin nu ook gezien.

    Mooi dat meer, die groene kleur.
    En die boomstronk….. als je er een poos naar kijkt lijkt het wel een prehistorisch monster, een soort dinosaurus oid.

    Groetjes van Moeders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief