Nogmaals met de bus

Vandaag weer met de bus, dit keer naar Syracuse. Ik had gisteravond geboekt, maar nog geen bevestiging gekregen, dus ik was er niet zeker van of er wel plek was voor mij in de bus, maar aangezien ik wel mijn creditcard gegevens heb ingevuld op de website, ben ik toch maar naar de bushalte op 9th Avenue en 31st street gegaan om te vragen of ik misschien toch op de lijst stond. Helaas regende het behoorlijk en de bus was ook een half uur te laat en omdat het zo goedkoop was, was er natuurlijk ook geen bushalte, dus ik heb daar ongeveer een uur in de regen gestaan zonder zeker te zijn van een plek in de bus… Ze hadden wel een lijst maar alleen met reserverings-nummers en niet met namen en omdat ik geen bevestigings-email had gekregen, had ik ook geen reserverings-nummer. Ik had eerder al bedacht dat als ik niet op de lijst stond, ik alsnog een kaartje zou kopen om alsnog naar Syracuse te gaan, maar mocht ik wel betaald hebben met creditcard, dan wil ik natuurlijk niet dubbel betalen. Ik kneep ‘m wel een beetje en de regen hielp ook niet echt, maar ik heb één van de medewerkers uitgelegd hoe en wat en hij zou even overleggen met zijn baas en zei later dat ik mee mocht, dus dat was een hele opluchting. Ik zal aan het einde van de maand wel zien of ik netjes betaald heb, of dat ik een gratis ritje naar Syracuse heb gehad.

Op het busstation een broodje gehaald bij Subway en een kopje thee gedronken, daarna naar Tjip en Lisa in Fayetteville!

Eén reactie

  1. Ha die Ingeborg, leuk dat je weer wat avonturen hebt beschreven…. Dat uitzicht zal inderdaad wel spectaculair geweest zijn, en leuk dat je met een paar andere meiden die tripjes hebt gedaan, gezelli.
    Die Dino vond ik ook wel errug goed, toevallig afgelopen week een stukje Jurrasic Parc gezien, dus ik zit er helemaal in.
    Hoe was het om familie aan te treffen in Amerika? Wel geinig zeker?
    Hier is het echt herfst, nat, koud en winderig. Ik hoop dat we een lekkere sneeuwerige/ijskoude winter krijgen.

    Nog veel plezier, liefs van Margriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief