Chill

Vandaag een beetje uitgeslapen na de drukke dag van gister. Eigenlijk niet zo heel erg veel gedaan, ik ben met Anita nog naar Times Square geweest, daar was een of ander evenement aan de gang met een rapper ‘Neo’ (geen idee of ik zijn naam goed schrijf) om een nieuwe Xbox 360 te promoten dus mega mega druk.

Anita is in Rusland lid of vrijwilliger van een organisatie die iets doet voor kinderen met een aandoening of iets dergelijks, en in New York zit blijkbaar een soortgelijke organisatie en Anita wilde kijken of ze daar iets aan hulp of spullen kon krijgen voor één van de kinderen in Rusland. Dus daar zijn we naartoe gelopen en ze heeft wel wat voor elkaar gekregen!

Op Times Square zit echt een mega grote Toys ‘R’ Us en daar zijn we ook nog even naar binnen geweest, ze hebben daarbinnen een soort van reuzenrad, en een bewegende dinosaurus, dat soort dingen zie je denk ik alleen maar in Amerika…

‘s Avonds heb ik nog gekletst met een dame die in dezelfde kamer slaapt als ik en een hostel in China heeft. Ze gaf veel informatie over China en alles eromheen, erg interessant! Ik heb haar kaartje gekregen dus ik denk dat ik nog contact opneem tegen de tijd dat ik daar ben.

T-Rex,Toys 'R' Us, New York, New York, Verenigde Staten (2010)
T-Rex
Toys ‘R’ Us, New York, New York, Verenigde Staten (2010)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief