Central Park

Vandaag wilde ik een rondje Central Park gaan doen, maar eerst heb ik mijn wasje opgehaald. Gewassen, gedroogd en gestreken voor nog geen 10 dollar. Da’s best te doen dacht ik… Als je het zelf doet, kost het 2,50 voor het wassen (ik had donkere was en lichte was, dus $5) en drogen kost hetzelfde, maar dat kan misschien wel in 1 droger (dus + $ 2,50), dan is het nog niet gestreken en dan moet je er ook nog naast blijven zitten. Goeie deal dus, $ 8,70 voor wassen, drogen, strijken en ‘vrije tijd’!

Een strakblauwe lucht en de zon, wat wil een mens nog meer… Ik wilde eigenlijk het hele park doen, maar het is groter dan ik dacht, en als je overal stopt om foto’s te maken, helpt dat ook niet echt… Op een gegeven moment kwam ik uit bij Belvedere Castle en het zag er uitnodigend uit, ik had het eerder al vanaf de overkant van het meertje gezien, dus ik nam een kijkje in het ‘kasteel’. Het was er aardig druk, en boven aan de trap stonden heel wat mensen met camera’s enzo, bleek dat ze een film aan het maken waren, met in de hoofdrol Chris Rock! How cool is that?? Ze waren met een scène bezig waarin een agent een vrouw ervan probeert te weerhouden om van het kasteel te springen en ik vermoed dat dat de vriendin van Chris Rock is in de film, want die komt aangerend en zegt iets van ‘Don’t jump, this is not you, these are your hormones, you’re pregnant’. Ze hebben die scène iets van 5x overnieuw gedaan. ik vond het wel leuk om dat eens mee te maken. De film heet trouwens ‘Two Days in New York’. Bekijk op IMDB

Daarna ben ik verder gelopen en heb ik een hapje gegeten bij een Italiaan op Times Square. Ik ben nog even in die M&M’s winkel geweest, maar ik vond het niet echt boeiend, ze hadden wel leuke mokken, maar da’s niet echt handig mee nemen… Uiteindelijk heb ik de subway terug genomen naar het hostel.

Nog even wat gekletst met één van de meiden van de receptie en die wilde dolgraag naar een Knicks-game, maar ze kon niemand vinden die mee wilde, en ik vond de vorige wedstrijd wel leuk, dus morgen ga ik weer naar een wedstrijd, dit keer ben ik voor de Knicks… Ik heb er zin in! Ik ga morgen ook naar het Vrijheidsbeeld.

8 reacties

 1. Jij hebt wat met films, nu geen festival maar opnames. En een foto van dichtbij genomen van Chris Rock!

  Mooie herfstkleuren. The Indian Summer maak je net mee.
  Dus Central Park is erg groot? Die schaatsbaan zie je vaak in films met name kerstfilms.
  Time Square is toch Het Plein van Oud en Nieuw?

  Grote Apple Store. Verschil met Den Haag niet?

 2. Chris Rock?? Nog nooit van gehoord maar ja ik ben een uuuhhh wat achtergebleven 50+ en kijk te weinig tv geloof ik…… Hij ziet er wel leuk uit! 🙂

 3. Ha die Ingeborg,

  Wat een geweldige avonturen heb je al beleefd! Herbert had je eerste verhalen uitgeprint, maar nu ben ik eindelijk op je site die er prachtig uitziet. Wat een mooie foto’s van de Indian Summer…. Die kleuren, helemaal mooi. Leuk dat je al die eekhoorntjes steeds weer terug komen, hoort toch een beetje bij je he, als Zigterman. En Chris Rock op de foto, hij is leuk om te zien en leuk in zijn films…Gaaf dat je dat gezien hebt.
  En die bananen bij de Halloween Parade vond ik errug leuk, ik ben gek op bananen namelijk….
  Ik kijk uit naar je volgende avonturen,

  ENJOY!!!! Liefs van Margriet X.

 4. Chris Rock, die ken ik wel! Hij was de afgelopen week nog op Comedy Channel als stand-up comedian. (Zonder baard) Kroeg van Friends al gevonden?

 5. hoy Ingeborg weer allemaal van die mooie foto,s weet je dat een eekhoorn in het famliewapen zit van de Zigtemans leuk he

  liefs OmaenOpa

 6. Hoi Ingeborg, ik probeer je een beetje te volgen en geniet van je verhalen en vooral van je prachtige foto’s. Mijn zus en nichtje zijn toevallig ook pas in New York (en Washington) geweest en hadden het ook over de eekhoorntjes. Als het door gaat komt je moeder volgende week naar ons toe. Gezellig om haar weer eens te zien. Succes verder en blijven genieten hoor! Groetjes, Janny en de rest natuurlijk.

 7. 1234567891011““12
  sgijnt de zon mooi? ja of nee
  lieve ingeborg gaat hut goed??
  ik hou van je en ik vin je lief.
  hep je 100 fotoos gemaakt?
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  hut zijn er miljoen biljart kusjes

  ik hep 2 visjes
  vanvis en mateejes en matthew en omaa ieneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief