Halloween

Halloween! Overal waren al decoraties opgehangen, maar nu op straat ook erg veel verkleedde mensen in allerlei creaties. Leuk om te zien! Het weer was half bewolkt, dus af en toe zon. Ik heb een klein rondje door Central Park gelopen wat een stuk groter was dan ik dacht! Morgen kijk ik of ik het hele rondje kan doen. Verder heb ik wat boodschappen gedaan en een poging om een wasje te draaien, maar ik snap niks van die machines hier… Je moet eerst al je kleren erin doen, dan de er kwartjes erin, maar die wilden niet. Het begon al wat lastig, want ik had geen kwartjes en het kleinste biljet dat ik had, was een lapje van 20, dus die in zo’n wisselmachine gedaan en die ingewisseld voor kwartjes, dan krijg je dus 80 kwartjes… en dan willen die geeneens in je machine, ik heb het hele zootje dus gewoon ingeleverd en die kan ik morgen weer ophalen, wel zo makkelijk en je hoeft er niet naast te blijven zitten! Heb ik mooi tijd om wat te eten voordat ik naar die Halloween Parade ga waar Iva het over had.

De parade was echt super! Sommige mensen hadden er echt wat van gemaakt, anderen hadden alleen een baard opgeplakt. Er waren ook van die praalwagens met van alles en nog wat erop. Gelukkig stonden er ook agenten, want voor mij stonden 2 kinderen en er kwam ook een dronken gast bij staan, dus die werd gelukkig snel weggebonjourd. Verrassend veel mannen in jurken trouwens…

Het hostel is trouwens ok. Het heeft niet speciaal andere of betere faciliteiten, maar het is wel gezellig met de dames hier! En alles is roze… op zich wel grappig.

9 reacties

 1. Wat een spektakel! Er lopen een paar scary figuren mee. Levensecht en griezelig.

  Een roze vrouwenhostel, grappig! Ook veel nationaliteiten?

  Lekker dat je wasje weer gedaan is, loop je niet scheef met al die kwartjes?

 2. Oke, als de vossenjacht volgend jaar door gaat, ik heb ideeen genoeg! Hahaha! Sommige waren id niet eng, meer carnaval! Combi?

 3. leuk hoor al die verklede mensen doen we hier niet zijn we te nuchter voor denk ik maar de foto,s zijn weer super
  groetjes Opa en Oma

 4. Hm, veel mannen in jurken? Ook dat is toch niet eng? Je zal er maar zin in hebben! Toch jammer dat je al je kwartjes al had verzameld! 80 kwartjes is niet nix!

 5. lees ook weer wat, kan er even op, haloween is veel echter natuurlijk herkenbaar uit defilms ,hier in holland kan je dat niet nadoen ,fijn dat alles goed gaat en dat je ervan geniet

 6. Spannende foto’s en leuke filmpjes. De bomen in Central Park zijn schitterend. De parade is zoals je kunt verwachten. Veel weirdo’s maar wel leuk. Ik zag dee BingoBrothers voorbijkomen! Wij dachten dat alleen in Ned aan bingo werd gedaan.
  Groetjes en nog veel plezier in het pink!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief