Met de bus

Na te tip van Iva in IJsland heb ik besloten om inderdaad een kijkje te nemen in New York. Iva vertelde dat er een te gekke halloween parade is op zondag en dat je met een aantal bus-maatschappijen voor bijna niks naar New York kan. Ik heb het even opgezocht en vanochtend een buskaartje gekocht voor 13 dollar (= ongeveer 9 euro). De busreis duurde ongeveer 4,5 uur, maar het was een luxe bus, zat niet helemaal vol en had wi-fi en stopcontacten, maar het is niet echt handig om in een rijdende bus te gaan zitten internetten, dus ik heb wat muziek geluisterd en naar buiten gekeken, wat op zich ook geen straf was, want ook hier voeren geel, oranje en rood de boventoon! Daarna heb ik een taxi genomen naar het hostel en die 15 minuten kostte me meer dan die busreis van 4,5 uur. Beetje vreemd als je erover nadenkt…

Ik had eerst gekeken naar een HI hostel (Hostelling International, zelfde als in Boston) maar die in New York was al volgeboekt, wel te verwachten natuurlijk, dus ik moest opzoek naar een alternatief. Iemand met wie ik op de bbq he staan kletsen, had het ook over New York gehad, en zei had het over een hostel alleen voor vrouwen, dus ik heb eens even gebeld met dat hostel en ze hadden nog plek! Pink hostels it is! Ik ben wel nieuwsgierig, zouden ze betere facilities hebben voor vrouwen? Of is het alleen maar saai zonder mannen? We zullen zien…

Geen foto’s gemaakt vandaag…

4 reacties

  1. Zeker goedkoop, je zou verwachten dat je dan in een oud barrel rond zou reizen, maar deze is wel erg luxe. Leuk om in plaats van vliegtuig nu een reis per bus te maken, je ziet veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief