Skywalk en basketbal

Zo, vandaag weer een nieuwe dag in Boston! What to do, what to do… In de Prudential Tower kun je een skywalk doen, op de 50e verdieping van de toren heb je een uitzicht van 360° rond. Erg mooi om te zien, de zon scheen en er was ook wat bewolking, maar dat maakt het interessant denk ik. Maar het werd zelfs nog beter, want er viel wat regen en dat gaf een mooie regenboog, prachtig! Je kreeg er ook zo’n audio-ding bij, met een gesproken toelichting, geeft toch iets extra’s vind ik. Op de 52e verdieping was er ook nog een restaurant en café, waar je wat kon drinken. Ik ging voor een kopje thee, maar dat stond natuurlijk niet op de kaart, dus heb ik een mojito besteld, beviel me prima!

‘s Avonds ben met nog ± 15 anderen uit het hostel naar een basketball wedstrijd geweest, tussen de Boston Celtics en de New York Knicks, geweldig!! Het was een spannende wedstrijd, waarin de Knicks eerst voor stonden, de Celtics namen daarna de leiding over en gaven die niet meer weg. Het einde was nog spannend, want de Knicks kwamen nog bijna op gelijke hoogte door een 3-punter, maar de Celtics namen de bal weer over en gaven ‘m niet meer terug tot het eindsignaal. Alles eromheen was ook leuk om mee te maken, je wordt echt vermaakt daar, niet alleen in de ‘time-out’ en tussen de ‘quarters’, maar ook tijdens de wedstrijd zelf.

Ik heb trouwens ook een geweldige nieuwe shampoo gevonden! Ik was op zoek naar conditioner, want sinds de Blue Lagoon was mijn haar ontzettend droog, het leek wel touw. In het hostel is wel gratis shampoo, maar geen conditioner, in de winkel kwam ik Aussie shampoo tegen, voor droog haar en het werk als een trein! Alles is weer normaal!

4 reacties

 1. Toch een grote stad met Amerikaans hoge gebouwen! Had je geen hoogtevrees op de 52ste verdieping? Mooie foto’s. Kon niet alles lezen omdat het filmpje er over heen valt.
  Leuk om eens zo’n wedstrijd mee te maken, en om de sfeer te proeven. Daar ga je niet in je eentje zomaar heen. Gezellig om met de mensen uit het hostel te gaan. Zo kom je nog eens ergens en wat je van te voren niet gepland hebt.
  Geinig om daar tegen Australische shampoo en conditioner aan te lopen.

 2. Haaaaai Ingeborg,
  We zijn net terug van Barcelona (prachtige stedentrip met geweldige foto’s daar gemaakt: Sagrada Familia nog steeds niet gereed!) en vandaag je reisverslag weer eens gelezen. Je ziet erg veel, maakt leuke kontakten en wat je meemaakt wordt door jou goed leesbaar aan ons toevertrouwd. We blijven jou (en je mooie foto’s en verslagen) volgen. Heel veel (reis)plezier!

 3. Hai Ingeborg, wat leuk om naar een sportwedstrijd te gaan. Aparte sfeer denk??
  De foto’s zijn natuurlijk weer prachtig. En uuuhhh fijn dat je haar weer glanst!
  xxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief