Cheers!

Vandaag was een interessante dag! Het zou zonnig zijn en ik had een leuke route uitgestippeld, naar een park iets verderop, iets groter en hopelijk met meer kleur. Ik kreeg het verzoek van mijn vader om een foto te maken bij Cheers, die zit gelukkig naast het park, dus dat is geen enkel probleem!

Eerst een rondje door het park! ik vond het een mooi park, met een gezellige sfeer, veel kleur en overal eekhoorntjes! Die zijn redelijk tam, als je een geluidje maakt, komen ze nieuwsgierig naar je toe. Ik heb echt genoten van de herfstkleuren om mij heen!

Daarna geluncht bij Cheers, the ‘Original’, eigenlijk de Bull and Finch Pub, waarop Cheers is gebaseerd. Wel gezellig, Thomas Babson was er ook (speelde Tom the Lawyer in 11 afleveringen). Hij maakte met iedereen een praatje en haalde geld op voor kanker-onderzoek. Aardige gast! Na het eten ben ik op zoek gegaan naar de andere Cheers, the ‘Replica’ een nagebouwde versie even verderop. Maar, ik met mijn geweldig richtingsgevoel, was natuurlijk helemaal verkeerd gelopen. Maar dat heeft als pluspunt dat je veel meer van de stad ziet… Dus eigenlijk is dat helemaal niet zo erg! Uiteindelijk ben ik daar wel terecht gekomen, maar ik vond het niet echt boeiend, het leek er wel op, maar toch ook weer niet…Op de terugweg kwam ik nog langs de Granary Buryal Ground, hier liggen heel wat mensen begraven die eigenlijk om niks zijn vermoord. Wel triest als je dat allemaal ziet.

Daarna weer teruggelopen naar het hostel, want er was een bbq op bij het hostel (joepie, gratis eten!). Was erg gezellig! wat gekletst met 2 meiden uit Zwitserland en één uit Londen, een gast uit Frankrijk en een gast uit Nigeria! Zo klets je toch nog heel wat af! Volgens mijn gps heb ik vandaag 16 km afgelegd.

7 reacties

 1. Jammer dat Sam er niet was!
  Het ziet er het zelfde uit als in de serie, die we geloof ik 3 keer heb gezien…We kennen dus ieder detail geloof ik… Leuk!

 2. leuk wat je allemaal ziet en doet ,cheers is ook leuk foto>s kikken nog veel plezier ,oma is blij met poppetje en kaarten en trots. liefs Riek

 3. De herfstkleuren zijn prachtig Ingeborg!! Je mag weer trots zijn op jezelf! Ik vind de eekhoorntjes ook schattig…..zit toch in ons Zigtermannetjes hè zo’n eekhoorn!!

 4. Hoi Ing,
  wat een mooie foto’s ben er van onder de indruk hoor, wat een prachtige kleuren en leuk gemaakt
  Geniet van Cheers het blijft een leuke serie zelfs de herhalingen, herhalingen, herhalingen…….
  kuzzzzzzzzz alma

 5. Hee ingeborg. Wat heb je al fantastische plekken gezien. Van London tot Reykjavik en nu in Boston. Geweldig. We blijven je volgen op je verdere reis en roadtrips. Enjoy.
  Groetjes van Robin en Anne

 6. Wat een mooie foto’s en wat een bof dat je met zo een knappe vent op de foto kan! Is bij Cheers ook thee te koop? De dieren zijn verbluffend, nog nooit een grijze eekhoorn gezien.

  Groetjes van Anke en Michiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief