Blue Lagoon

Vandaag ben ik begonnen in de sauna. Lekker relaxen en bedenken wat ik ga doen deze dag. Ik wil graag nog naar de Blue Lagoon, nog wat rondwandelen in Reykjavik en misschien een tour doen richting het zuiden. Ik heb besloten om de Blue Lagoon te bezoeken, want het lijkt me beter dit voor het weekend te doen om de drukte wat te vermijden. Ik ben eerst nog even Reykjavik in geweest, maar het is vrij koud en na de boodschappen ben ik maar weer terug gelopen. Ik heb het rustig aangedaan. Om een uurtje of half vier ben ik naar de busterminal gelopen en heb een retourticket gekocht, waar de entree bij inbegrepen is. Om vier uur ging de bus en net voor vertrek kwam Anna er ook aan. Gezellig!

Ik had niet verwacht dat het zo mooi was! Het wit-blauwe water met de donkere rotsen erom heen, het geeft echt een mooi effect. En het is zoooo relaxed, je dobbert wat heen en weer in het warme water, er is een bar, dus je kunt genieten van een drankje en je kunt gratis gebruik maken van een algen-masker. Heerlijk! Na een uurtje werd het wat rustiger en begon het wat te schemeren, dat gaf helemaal een mooi effect.

Ik werd steeds gerimpelder en na drie uur ben ik eruit gegaan, want om 9 uur ging de laatste bus terug. Niet dat ik het erg zou vinden om de hele nacht te blijven, maar dan blijft er wellicht niks van mij over…

Bij terugkomst konden we vijf nieuwe mensen verwelkomen, en allemaal uit Amerika. Eén stel uit Boston en 3 dames uit New York. Er was ook een stel uit Ierland. Wel gezellig, maar ik was zo relaxed dat ik er op tijd in lag.

2 reacties

  1. De kleur is echt zo blauw als in de boeken. Heb hier drie reisboeken naast mij liggen, en heb het een en ander nagelezen. Rondje Ijsland lijkt mij wel wat!
    Enne…..zijn de rimpels inmiddels al verdwenen?
    Je zal Ijsland wel missen, maar Boston en omstreken zal ook mooi zijn, ben benieuwd.

    Kus van mamsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief