IJsland in zicht

Vandaag een reisdag… Mijn wekker zou om 7 uur al aflopen, maar er waren meerdere mensen op mijn kamer die ook vroeg weggingen, want ik werd wakker door andere wekkers… Voor 7 uur, dus de mijne was niet meer nodig. Om 8.30 had ik de metro naar Heathrow (± 45 minuten met de underground) dat was iets langer dan ik had verwacht, maar ik was eerder vertrokken dan nodig, dus dat kwam helemaal goed! Ik was ongeveer 9.15 op Heathrow, ruim op tijd om in te checken. Na alle controles heb ik op het vliegveld even een croissantje gegeten en een kop thee gedronken. En toen was het nog 3 uur wachten tot vertrek. De vlucht duurde ongeveer 3 uur, maar dat was goed te doen, want je kon tv series kijken, films kijken of IJslands leren! Ik heb een aflevering gekeken van Glee, How I Met Your Mother en Bones. En ik kan nu in het IJslands tot tien tellen…

Toen ik bij het vliegveld naar buiten liep, stond er een behoorlijke wind en het voelde best wel koud aan. Ik heb de FlyBus naar Reykjavik genomen (± 40 minuten) en het hostel zit vlakbij de grote Lutherse kerk, waar ik ongetwijfeld erg veel foto’s van ga maken! Wel jammer dat het bovenop de heuvel is, da’s best een heel eind als je met zo’n grote tas op je rug loopt… Maar het is een erg leuk hostel, en ja, dat zeg ik al na een halve dag… Het is erg huiselijk, de eigenaresse is erg vriendelijk en de services hier zijn geweldig! De andere gasten ook. Bij mij op de kamer slaapt iemand uit Japan en iemand uit Australië, interessant dus!

Ik ben redelijk moe, dus ik ga er op tijd in vanavond…

3 reacties

  1. Zo…nicht Sytske zal erg jalours zijn! Ze wil dolgraag naar IJsland! Niet voor het land maar voor de IJslandse paardjes! Heb je er al een paar gezien?
    Veel plezier!

  2. Hoi, het echte avontuur is nu dus begonnen. Wat heb je een fantastische foto’s op je webpagina staan. Wanneer heb je die gemaakt? Hoe is het om in je eetje rond te trekken. Zo te lzen heb je al wat medereisgenoten. Geniet er van,
    Tjoukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief