V.I.P.

Vanochtend redelijk op tijd opgestaan. De limo reed voor en we zijn weer teruggereden naar Londen. Matt had dvd’s van Will & Grace meegenomen, dus dat hebben we onderweg gekeken. Toen we weer in Londen aankwamen had ik echt zo’n VIP gevoel. Iedereen keek naar de limo, mensen maakten foto’s en kinderen zwaaiden… Voor de sfeer hadden we de muziek wat harder gezet. Maar het gevoel vervaagde snel toen we weer uitgestapt waren en weer gewoon met de metro moesten!

De rest van de dag verliep iets anders dan ik had gepland, want ik wilde graag nog de St. Paul’s Cathedral bezoeken, of de National Gallery, of de British Museum, maar omdat we later terug waren is dat er niet meer van gekomen. We hebben nog ergens wat gedronken in een kroegje, Matt op het station gedropt, die moest weer 3 uur terugreizen naar Nottingham met de bus, Ewout en Erwin hadden ondertussen Johan op het vliegveld afgezet. Daarna zijn Ewout, Erica, Erwin en ik nog wat wezen eten bij een Italiaans restaurantje en daarna naar de film geweest. We hadden de 3D animatie-film ‘Despicable Me’ uitgezocht en zaten nu in een andere zaal dan een paar dagen terug, deze was veel groter en ook erg mooi verlicht. Na de film hebben we afscheid genomen en ben ik weer naar het hostel gegaan om mijn tas in te pakken, want morgen vertrek ik naar IJsland!!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief