De grote dag

De grote dag voor Ewout & Erica, alleen Erica weet het nog niet. Het begon mooi zonnig, met een beetje bewolking, maar later op de dag werd de lucht steeds donkerder en viel er af en toe een bui. Jammer maar het hoort erbij. Het zou een beetje raar zijn als je een week in de UK bent geweest en het heeft niet geregend… Mijn dag begon met changing of the Guards bij Buckingham Palace. Ik had gehoord dat het dan altijd wel redelijk druk is, maar dat het zó druk zou zijn… Het stond echt rijen dik! Ik dacht dat er meer te gebeuren stond dan alleen changing of the guards, ik dacht dat de koningin langs zou komen ofzo. Dus ik heb het voor de zekerheid even gevraagd aan een Engelse dame die naast mij stond en zij zei dat zij eigenlijk ook niet kon geloven dat het elke keer zó druk was bij de changing of the guards!

En daar kwamen de eerste guards aangemarcheerd, te paard. Later een groepje te voet. Daarna ben ik een stukje dichter bij het paleis gaan staan en er gebeurde steeds meer. Uiteindelijk stond ik bijna bij het hek.

Daarna ben ik terug gelopen naar het hostel om wat te relaxen en te bedenken wat verder te doen. Ik had met Ewout afgesproken bij de London Eye, waar hij inmiddels Erica ten huwelijk heeft gevraagd! Hij had een hele planning gemaakt en om haar te verrassen zijn we met een limo naar Nottingham gereden, waar haar goede vriend Matt ook op ons wachtte. De limo (een Hummer) was echt ontzettend gaaf, veel ruimte binnenin en veel jaloerse blikken van buiten, haha! Onderweg hebben we wat champagne gedronken en na een uurtje zijn we gestopt om een hapje te eten. Daarna nog Borat gekeken. Erica wist nog niet waar we heen gingen, maar bij de afslag naar Nottingham herkende ze het, want daar had ze vlakbij op de campus gewoond.

We zijn uitgestapt in het centrum en naar een bar ‘Capes’ gegaan, waar Matt ons zou ontmoeten. Het was erg gezellig en na een tijdje zijn we naar een andere bar gegaan, waar we bat beter konden kletsen. Maar Ewout kwam de ‘Saltwater’ niet in omdat hij een joggingbroek aan had… Uiteindelijk zijn we in een studentenkroeg ‘Spanky’s van Dyke’ (ja, echt…) gaan zitten met wel relaxte muziek en volgens Johan en Matt was er ook een dubbelganger van iemand uit ‘Home Alone’. Echt een superavond gehad!

6 reacties

 1. Zat Ewout in z’n joggingbroek in een sjieke limo? Beetje lauw hoor.
  Ben blij dat Erica haar jawoord heeft gegeven!
  Wat een mooie foto’s en de changing blijft spectaculair.
  Leuk om een keer meegemaakt te hebben.
  En nu op naar Ijsland.
  Londen is de moeite waard om een keer terug te komen.
  Ik ken iemand die er wel 5 keer per jaar komt.

  1. Ja dat vond ik ook! Maar doordat het hotel zo ver van het centrum zat, hadden ze geen tijd meer om kleren te kopen, wat ze eerst van plan waren… Ik had me hier nog wel een week kunnen vermaken. Goeie reden om nog eens terug te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief