Madame Tussauds

Vandaag met Erica naar Madame Tussauds geweest. En waar iedereen lachend met een celebrity op de foto gaat, is het met Erica een heel ander verhaal! Ik denk dat de foto’s voor zichzelf spreken… Daarna hadden we met Ewout afgesproken bij de uitgang van Madame Tussauds, maar hij liet nog even op zich wachten, dus hebben we even geluncht bij de Mac en ik moet zeggen dat ik de frites-saus uit Nederland wel miste, hier hebben ze ketchup, maar ik vind de Nederlandse saus lekkerder… Daarna hebben we de koffer van Erica bij het Hostel opgehaald om bij het andere hotel te brengen, maar dat hotel bleek verder weg dan gepland en daarmee was er ook een einde aan het programma…

Ik werd met de Black Cab afgezet bij Buckingham Palace en ben daarna via Trafalgar Square terug gelopen naar het Hostel. Na even een momentje voor mezelf, was ik wel nieuwsgierig naar welke film er vandaag op het programma stond op het filmfestival, dus ik ben weer naar Leicester Square gelopen, dat is maar 10 minuutjes lopen… De film van vandaag was ‘Conviction’ met o.a. Hilary Swank, Sam Rockwell en Minnie Driver. En ik was precies op tijd om hen over de rode loper te zien lopen!

Verder op Trafalgar Square en Piccadilly Circus ook nog wat gefotografeerd.

8 reacties

  1. Hallo Ingeborg,

    Zo te lezen gaat alles naar wens. Londen is een mooie stad en een big city. Groeten, hartelijke groeten van Oma de Ruijter en van ons.
    Anke en Michiel.

    1. Ja, ik heb het erg naar mijn zin gehad in Londen, ik had er zo nog wel een week kunnen blijven! Ik was net een beetje gewend

    1. Ja, ik had er graag meer willen maken, maar het liep even anders met de planning… Maar dat geeft me wel een reden om weer eens terug te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sidebar

Blog

Archief